2021. január 28., Karola, Károly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy ajándékdoboz, ami a világba is változást hoz

Az Impact box megálmodói Magyarország minden sarkából összegyűjtötték az alapítványok, egyesületek és társadalmi vállalkozások olyan termékeit, amelyek készítői mind egy fenntartható, befogadó és mindenki számára élhető világért dolgoznak.

Legyen szó hátrányos helyzetű, fogyatékkal élő vagy megváltozott munkaképességű társainkról, a bolygónk jövőjéről vagy kisvállalkozások nagy álmairól, ezek a termékek általuk, nekünk készültek – olvasható az Impactbox.hu oldalon.

„A doboz megvásárlásával Te is hozzájárulsz ahhoz, hogy munkát, megélhetést és új lehetőségeket teremtsünk számukra.”

Karácsonyra már nem biztos, hogy odaérhetnek a meglepetések, de az év folyamán számtalan olyan ünnep, kiemelkedő pillanat kínálkozik, amelyet egy változást hozó gesztussal még emlékezetessebbé tehetünk. 

Az Imbact box csapata évente többféle dobozt állít össze, amelyek tartalma mindig új és aktuális. Érdemes követni őket Facebook- és Instagram-oldalukon, hiszen a dobozok többnyire néhány nap alatt elkelnek.

Fotó: impact.design/facebook.com
Neked ajánljuk
Valóban környezetbarát választás az organikus hús? Dánia mutatja az utat a klímabarát élelmiszer-választáshoz Az erdőktől a gardróbokig – új ösvényeken a fenntartható divat felé Szolárcserép vagy hagyományos napelem? Folytatódhat az afrikai nagy zöld fal építése
Tovább a forrásra: impactbox.net
Vissza
Hírfolyam