2021. szeptember 19., Vilhelmina
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Már Wekerlén is vár egy csomagolásmentes bolt

A Boldog Föld október 10-én nyílt meg a Pannónia út 32. szám alatt. A csomagolásmentes boltot megálmodó házaspár olyan helyet szeretett volna létrehozni, ahol a vásárlók úgy juthatnak hozzá minőségi termékekhez, hogy a környezet érdekeit is szem előtt tartják.

A bolt családi vállalkozásként indult, Wekerle egyik hagyományosan üzletnek készült helyiségében. Mravik-Gálán Laura és Mravik Gusztáv célja, hogy a múlt értékei ötvöződjenek a mai kor környezetvédelmi törekvéseivel.

Aszalványokból, hüvelyesekből, tönkölytésztákból, lisztekből, szépítőszerekből széles a kínálat, de nem csupán a termékre, a csomagolásra is figyelnek az ötletgazdák.

Mindenki a saját dobozában, üvegében, szütyőjében viszi haza a kiválasztott termékeket. A szépítőszerek kimérve, illetve visszaváltható tégelyekben kaphatók.

Fotó: Tesztvilág.hu minden, ami teszt/youtube.com

A bolt létrejöttét több szinten is segítette a Kispesti Önkormányzat, hiszen számukra is fontos minden olyan kezdeményezés, amely a környezet védelméről, a hulladéktermelés és a káros műanyagok felhasználásának visszaszorításáról szól – mondta el az üzlet megnyitásakor a polgármester.

Neked ajánljuk
Az amerikai kozmetikumok tocsognak a problémás, „örök életű” vegyületekben – készül az uniós szabályozás Lassan halad az energiahatékonysági címkék cseréje A tudatos fogyasztóvá nevelés érdekében pályázhatnak az iskolák Fiatalok innovatív ötleteit várja a Red Bull Nem a csomagkiszállító robotok fogják fenntarthatóbbá tenni az internetes kereskedelmet
Tovább a forrásra: 24.hu
Vissza
Hírfolyam