2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Cruelty Free minősítést kapott a Garnier

A L’Oreal-csoporthoz tartozó Garnier egyike a legnagyobb és legerősebb globális jelenléttel rendelkező márkáknak, amelyek a Leaping Bunny program keretében megkapták a Cruelty Free International minősítését.

A Cruelty Free International a legmagasabb standardot képviseli az állatkísérlet-mentesség területén. A Leaping Bunny azt az elvárást támasztja a márkák felé, hogy vessék igazságügyi szakértői vizsgálat alá teljes ellátási láncukat, beleértve az összes alapanyagot és minden egyes összetevőt annak bizonyítására, hogy a teljes folyamat állatkísérlet-mentes – ismerteti az Nlc.

A minősítést csak együtt kaphatja meg egy márka összes készterméke – egyes termékek külön-külön nem minősíthetők.

A Garnier esetében ez azt jelentette, hogy több mint ötszáz beszállítójuktól kellett beszerezniük a vonatkozó nyilatkozatot, amelyek háromezernél is több összetevővel látják el a márkát a világ minden részéről. A Garnier és a Cruelty Free International hónapokon át együtt dolgozott a dokumentumok összegyűjtésén, hogy a Garnier globális portfóliójában szereplő minden egyes terméken hivatalosan megjeleníthető legyen a Cruelty Free International ugró nyuszis logója, amely általánosan elismert kegyetlenségmentes védjegy.

Ez az aprólékosan szabályozott folyamat biztosítja, hogy a fogyasztók teljes bizalommal vásárolhatják a nyuszi logós termékeket, és biztosak lehetnek benne, hogy azok megfelelnek a Leaping Bunny szigorú feltételeinek. Nem ez az egyetlen jelentős bejelentés, amelyről a Garnier hírt adott az elmúlt időszakban. Még 2020-ban indította el Green Beauty kezdeményezést, mely a fenntarthatóság minden egyes elemét felöleli, egyúttal átalakítja az értéklánc minden szakaszát, jelentős mértékben csökkentve a márka környezetre gyakorolt hatását.

Neked ajánljuk
Energiatakarékosabb működéssel járna vásárlói kedvében az Allee Az AVON is igyekszik alakítani a környezeti lábnyomán Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért 140 elektromos Mini Coopert rendelt dolgozóinak a Deloitte
Tovább a forrásra: nlc.hu
Vissza
Hírfolyam