2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy ötletes licit a jó ügyek és a fenntartható öltözködés jegyében

Az Adománytaxi első online ruhaaukcióján izgalmas vintage darabokra tehetünk szert, támogathatunk egy fontos célt, bónuszként pedig jó ügyekért dolgozó szervezetek munkáját és képviselőit is megismerhetjük.

Az Adománytaxi tárgyi felajánlások begyűjtésével, rendszerezésével és célba juttatásával azon dolgozik, hogy egy szolidárisabb és fenntarthatóbb társadalomban élhessünk.

Clother névre keresztelt akciójuk a tudatos ruhavásárlás népszerűsítése mellett azokat a szervezeteket is reflektorfénybe helyezi, amelyeknek sokszor láthatatlan tevékenysége széles körű elismerést és figyelmet érdemel.

A licitekhez készült képek modelljei olyan, a társadalmunkért elhivatott, érzékeny emberek, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy egy igazságosabb világban élhessünk, legyen szó állatvédelemről, környezeti nevelésről, emberi jogokról vagy akár az energiaszegénység elleni küzdelemről.

A befolyt összeget az Adománytaxi működtetésére fordítják.

  • Az akcióban részt vevő szervezetek megismerésére és licitálásra a következő Facebook-oldalon van lehetőség.
A Csobánkán tanodát működtető CSODAműhely Egyesület csapata  Fotó: Chripkó Lili/Adománytaxi/facebook.com
Neked ajánljuk
Kampány indult a vadhúsfogyasztás ösztönzésére Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért 140 elektromos Mini Coopert rendelt dolgozóinak a Deloitte Klímasemlegességre törekszik a Procter & Gamble
Tovább a forrásra: adomanytaxi.hu
Vissza
Hírfolyam