2022. január 16., Gusztáv
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egy ötletes licit a jó ügyek és a fenntartható öltözködés jegyében

Az Adománytaxi első online ruhaaukcióján izgalmas vintage darabokra tehetünk szert, támogathatunk egy fontos célt, bónuszként pedig jó ügyekért dolgozó szervezetek munkáját és képviselőit is megismerhetjük.

Az Adománytaxi tárgyi felajánlások begyűjtésével, rendszerezésével és célba juttatásával azon dolgozik, hogy egy szolidárisabb és fenntarthatóbb társadalomban élhessünk.

Clother névre keresztelt akciójuk a tudatos ruhavásárlás népszerűsítése mellett azokat a szervezeteket is reflektorfénybe helyezi, amelyeknek sokszor láthatatlan tevékenysége széles körű elismerést és figyelmet érdemel.

A licitekhez készült képek modelljei olyan, a társadalmunkért elhivatott, érzékeny emberek, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy egy igazságosabb világban élhessünk, legyen szó állatvédelemről, környezeti nevelésről, emberi jogokról vagy akár az energiaszegénység elleni küzdelemről.

A befolyt összeget az Adománytaxi működtetésére fordítják.

  • Az akcióban részt vevő szervezetek megismerésére és licitálásra a következő Facebook-oldalon van lehetőség.
A Csobánkán tanodát működtető CSODAműhely Egyesület csapata  Fotó: Chripkó Lili/Adománytaxi/facebook.com
Neked ajánljuk
Amikor a természet igazít útba – Vértesi Natúrpark (rövidfilm) A fenntartható étkezéssel nemcsak a kibocsátásunk csökkenne, de a megkötött szén-dioxid mennyisége is nőhetne Adhatsz még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek Még az Antarktiszra is eljutnak invazív fajok a világ minden tájáról 2022-ben is indul a Közös jövőnk környezetvédelmi verseny
Tovább a forrásra: adomanytaxi.hu
Vissza
Hírfolyam