2021. október 28., Simon, Szimonetta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Media Markt és a Tudatos Vásárlók egyesülete segítségével könnyebben találhatunk rá a tartós termékekre

A minőségi, ezért hatékony és hosszú élettartamú termékek választásával nem csak a pénztárcánkkal teszünk jót – az elektronikai hulladékok mennyiségét és a használhatatlan termékek legyártásához kapcsolódó pazarlást és szennyezést is visszafoghatjuk. Ehhez nyújtanak támpontot a terméktesztek.

A Tudatos Vásárlók Egyesülete éve óta publikálja a mindennapos háztartási gépek nemzetközi tesztjeinek eredményeit. Most ezek a fizetős teszteredmények a Media Markt online boltján keresztül elérhető edukatív oldalról is megnyithatóvá váltak – számolt be a Napi.hu.

A Media Markt és a TVE együttműködése hozzájárul, hogy a vásárlók már a tájékozódás során rátaláljanak az egyéni igényeiknek legmegfelelőbb műszaki cikkre. A teszt megvásárlásával elkerülhetjük a csalódást okozó termékek választásával járó bosszúságot és anyagi veszteséget.

A Tudatos Vásárlók által publikált tesztek függetlenségének biztosítéka, hogy a kiválasztott termékeket minden esetben anonim módon, kiskereskedőktől vásárolják, a tesztelés azonos szabvány szerint, ellenőrzött, laboratóriumi körülmények között zajlik.

A Tudatos Vásárló Tesztekben az ár és az összteljesítmény mellett a vevők számára fontos szempontok szerint is szűkíthető a termékkínálat, míg a részletes kereséssel egyszerre több szempont, márkák, terméktípusok szerint is szűrhetők a különböző termékek. Így a tesztek segíthetik a vásárlókat abban, hogy valóban tartós, jó ár-érték arányú készülékeket válasszanak. 

Fotó: www.mediamarkt.hu
Neked ajánljuk
A klímabarát élelmiszer-termelésért indított kampányt a Tudatos Vásárlók Egyesülete Az amerikai fogyasztók mostantól könnyebben hozhatnak zöld döntéseket Divatbemutatón tüntetett a túlfogyasztás ellen Glasgow-ban új pályára kellene állítani a klímavédelmi törekvéseinket Éheznek és pusztulnak a manátuszok Floridában
Tovább a forrásra: napi.hu
Vissza
Hírfolyam