2022. január 27., Angelika
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Néhány kattintás a papírtakarékosság, a spórolás és egy jó ügy szolgálatában

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. ügyfelei az e-számlára váltással most nemcsak papírt és pénzt takaríthatnak meg, de egy beteg gyermek legfőbb kívánságának teljesüléséhez is hozzájárulhatnak. 

Ma az online ügyintézés a számlabefizetés legegyszerűbb, leggyorsabb, legbiztonságosabb, ráadásul leginkább környezetkímélő módja – húzza alá a társaság közleménye.

Azoknak, akik ma még a hagyományos módon intézik a csekkbefizetést, most mindenképpen érdemes váltaniuk.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. kezdeményezésének köszönhetően ugyanis minden, a Díjnet felületén regisztráló felhasználójuk egyszeri, bruttó 500 Ft kedvezményt kap a vízszámlájából, amelyet a következő számla végösszegéből írnak jóvá.

A DRV Zrt. emellett minden díjnetes regisztráció után további egyszeri, bruttó 500 Ft összegű támogatást utal a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány számára. Az alapítvány már több mint 4000, 3 és 18 év közötti, életveszélyesen beteg, Magyarországon gyógykezelt gyermek egy-egy legfőbb vágyát teljesítette. 

  • További információ: drv.hu
Fotó: www.drv.hu
Neked ajánljuk
A fenntartható étkezéssel nemcsak a kibocsátásunk csökkenne, de a megkötött szén-dioxid mennyisége is nőhetne Adhatsz még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek A faültetésről ismert böngésző már a fenntartható vásárlást is segíti Minikonferencia a fenntartható divat és a márkaépítés kihívásairól Még tart az Ana okozta károk felmérése Délkelet-Afrikában
Tovább a forrásra: drv.hu
Vissza
Hírfolyam