2022. augusztus 13., Ipoly
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Környezettudatos fürdőruhával rukkolt elő a Sloggi

A márka új, Shore névre keresztelt kollekcióját úgy alkották meg, hogy a kényelem mellett a fenntarthatóság is kiemelkedő szerepet kapjon.

A Shore-kollekció darabjai úgynevezett REPREVE® és PRUECO anyagból készültek, melyek palackok és poliamid újrahasznosításával előállított alapanyagok.

Ez a márka első fenntartható kollekciója, a készítés során csak olyan anyagokkal dolgoztak, amelyek csökkentik az óceánokba jutó műanyag mennyiségét, és a Global Recycled Standard előírásainak is megfelelnek.

A minták és a színek egyébként digitális nyomtatással készültek, ami lényegesen kevesebb víz- és energiafelhasználással jár, és kémiai hulladékból is kevesebbet termel.

Fotó: Sloggi/facebook.com

A kollekció szériáit veszélyeztetett élőhelyekről nevezték el, úgymint Vanuatu Islands, Koh Ta Chai, Kosrae, Mili Atoll, Kiritimati, Yap Islands, Chukk and Cocos Islands, hogy ezzel is felhívják a figyelmet a környezettudatosságra, ami terveik szerint az elkövetkezendő kollekciók előállításánál is főszerepet fog kapni.

Neked ajánljuk
A kert, amely a tulajdonosa energiáival és a vízzel is spórol Feladta a hagyományos szódakészítés utolsó mohikánja A vasúti és a távolsági buszos közlekedés idén nyáron komolyan versenybe száll az autózással Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra:
Vissza
Hírfolyam