2022. augusztus 8., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fenntartható ajándékcsomagokkal készül a karácsonyra a Lush

A vállalat szerint aki Lush ajándékot vásárol, pozitív hatással van a világra: nemet mond az egyszer használatos műanyagra; olyan közösségeket és kézműveseket támogat, akik elkészítették a környezetbarát csomagolásokat, és olyan termékeket választ, amelyek összetevőivel nem károsítják, hanem  regenerálják a társadalmat és az ökoszisztémát.

A Lush karácsonyi ajándékainak csomagolásai 100%-ban újrahasznosított papír, újrahasznosított pamut, lokta és banánrost felhasználásával készülnek. Minden címke és töltőanyag 100%-ban újrahasznosított vagy újrahasznosítható – ismertette a vállalat közleménye alapján a Happy Family.

A Lush csomagok fényét emelő szalagok több mint 1 000  000 db terméktartó újrahasznosításából születtek meg. 

A csomagolópapír tökéletes alternatívája a Lush újrafelhasználható és környezetbarát anyagból készült kendőcsomagolása, a Knot Wraps.

A kendő pamutból vagy újrahasznosított műanyag palackokból készül, és amellett, hogy termékek csomagolására használható, divatkiegészítőként is funkcionál.

A többször használható fémdobozok már önmagukban is felérnek egy ajándékkal: dizájnjukat ugyanis kimondottan úgy tervezték, hogy ne csak az ünnepek alatt állja meg a helyét, hanem egész évben a fürdőszoba dísze lehessen.

Fotó: Lush/happyfamily.hu
Neked ajánljuk
A kert, amely a tulajdonosa energiáival és a vízzel is spórol Feladta a hagyományos szódakészítés utolsó mohikánja A vasúti és a távolsági buszos közlekedés idén nyáron komolyan versenybe száll az autózással Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: happyfamily.hu
Vissza
Hírfolyam