2022. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A DRV tudatos fogyasztóinak köszönhetően 14 nagybeteg gyermek kívánsága teljesülhetett

2021 márciusától kezdve összesen 6335 vízfelhasználó döntött az online csekkbefizetés mellett, így a Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. több mint 3 millió forinttal támogathatta a Csodalámpa Kívánságteljesítő Alapítvány munkáját. A DRV 2021-es e-számla-kampánya december 1-jén ért véget.

Tavaly 6335 felhasználó regisztrált a Díjnet szolgáltatásra, a DRV Zrt. pedig minden regisztráció után 500 forintot utalt a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány számára. Az alapítvány a megalakulása óta már több mint 4300, 3 és 18 év közötti, életveszélyesen beteg, Magyarországon gyógykezelt gyermek álmát váltotta valóra. 

A víziközmű-társaság végül összesen 3 167 500 forinttal támogatta az alapítvány munkáját. Az összegből 14 nagybeteg, rendszeres kórházi kezelésre szoruló gyermek legnagyobb kívánsága teljesülhetett.

Közös siker a bolygónkért és a gyerekekért – írja a DRV Zrt. Forrás: DRV Zrt.

A 7 éves Márk és a 8 éves Bálint tabletet, a 15 éves Krisztián és Levente, valamint a 12 esztendős Panna egy-egy laptopot, Csaba számítógépet, Viktória telefont, Barnabás Nintendo játékokat, a 13 éves Csanád egy legó-autómodellt, a vaksággal élő 17 éves Levente pedig színfelismerő és fényerősségjelző készüléket kapott, míg a 15 éves Máté életében először vehetett részt sétarepülésen. A 6 éves Ábris Noel már a vadonatúj dobfelszerelésén gyakorol, a 14 éves Blanka már az új fényképezőgépe segítségével ismerkedik a természetfotózással, a 17 éves Liza pedig a sikeres KRESZ-vizsgájának köszönhetően egy lépéssel közelebb került a jogosítványához – sorolja a DRV Zrt. közleménye.

A kívánságok teljesítéséről készült fényképes beszámolók az alapítvány weboldalán olvashatók, a többi ajándékozási történet között rejtőzve.

A Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. épülete Siófokon Fotó: Dunántúli Regionális Vízmű Zrt. hivatalos oldala/Facebook.com

Az online vízdíjszámlára való átállásra ösztönző kampány idén is folytatódik a társaságnál, ebben az évben értékes tárgynyereményeket sorsol majd a DRV azon felhasználói közt, akik a kényelmes, biztonságos és környezetkímélő elektronikus számla mellett döntenek.

Neked ajánljuk
Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül Környezetszennyezés = elhízás? Nem kell hozzá vegyszer! A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Új óriásszalamandra-fajra bukkantak Kínában (videóval)
Tovább a forrásra: drv.hu
Vissza
Hírfolyam