2022. május 27., Hella
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Használt ruhákat fog árulni az Auchan

Új Élet by Auchan néven használt ruhadarabok értékesítésébe kezd az áruházlánc, amivel a túlzott mennyiségű ruhagyártás környezetszennyező hatása ellen kívánnak fellépni.

Vízszennyezés, üvegházhatásúgáz-kibocsátás és hulladéklerakók – ezek azok a területek, amelyekre a textilipar igen erős szennyező hatást gyakorol. A ruhák folyamatos gyártása pedig a textilhulladék mennyiségét is jelentősen megnövelte. Az Auchan szeretné felhívni a figyelmet erre a problémára, így ruhakínálatában mostantól second hand kollekció is lesz.

A használt ruhák értékesítése március 16-án indul hét Auchan áruházban: Budaörsön, Debrecenben, Dunakeszin, Székesfehérváron, Miskolcon, Csepelen és Maglódon.

A second hand darabokat – akárcsak az újakat – ízlésesen elrendezve találhatjuk meg a ruhaosztályon.

A választék széles és minőségi, a baba- és gyerekruháktól kezdve a női és férfiruházatig minden megtalálható lesz. Összesen 160 márka minőségi termékei közül lehet majd válogatni.

A gondosan ellenőrzött, átválogatott, jó állapotú ruhák alapos fertőtlenítés után egyenként csomagolva, címkézve érkeznek, és felakasztva kerülnek majd ki az áruházakba.

Neked ajánljuk
A fenntartható vásárlásokhoz ad tippeket a Kifli.hu A klímatudatosságra ösztönző étlap működőképes ötlet Beváltotta az MNB reményeit a Zöldotthon program Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: piacesprofit.hu
Vissza
Hírfolyam