2022. május 21., Konstantin
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A környezettudatos vásárlás és a mozgás szerelmeseit idén is várja a Recathlon

Szeretnél tenni valamit a fenntartható fogyasztásért? Szabadulnál megunt sportszereidtől, vagy szeretnél vásárolni valamit, de nem feltétlenül újonnan? Minderre idén is áruházi körülmények között ad lehetőséget a Decathlon által megrendezett vásár, a Recathlon.

Mint a Decathlon közleménye rámutatott, jelenleg a kerékpárpiacon tapasztalható rendkívüli készlethiány miatt sokan nem jutnak kerékpárhoz vagy nem olyanhoz, amilyenhez szerettek volna.

Erre nyújthat instant megoldást az áruház használt eszközök eladását támogató szolgáltatása, amelyhez egy teljesen új weboldal is társul:

ezen keresztül akár otthonról is regisztrálhatja kerékpárját a vásárló, vagy épp keresgélhet is a meghirdetett termékek között.

A hirdetőnek nincs más dolga, mint kiválasztani a honlapon az eladás helyét (az áruházat), feltölteni a termék adatait – jó minőségű képpel együtt –, és meghatározni egy árat. Mostantól a szolgáltatás a Decathlon minden áruházában elérhető, a meghirdetett termékeket azonban nem az eladótérben kell keresni, hanem az új kerékpárok kihelyezésére is szolgáló bemutatótérben, az úgynevezett „showroom”-okban, ahol megfelelően elkülönítve kerülnek elhelyezésre.

Az első kampány után az áruházak saját hatáskörben hirdethetnek meg Recathlon-időszakokat, amihez a vásárlóink is adhatnak majd tippeket a weboldalon keresztül.

Fotó: Vershinin/iStock/Getty Images Plus
Neked ajánljuk
Mindennap fenntarthatóan: amit a mosható betétekről tudni érdemes Fenntarthatóan szeretnéd berendezni a nappalidat? Nézz körül az FKF kínálatában! Csaknem annyi néven fut a pálmaolaj, ahányféle termékben megtalálható Mennyire segíti elő a hazai szabályozás a vállalatok felelős hulladékgazdálkodását? 25 ezer autó használt akkumulátorát dolgozza fel évente a Hydrovolt frissen nyílt üzeme
Tovább a forrásra: sportoljma.hu
Vissza
Hírfolyam