Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ennél a cégnél tekerni kell a fizetésemelésért

Az új-zélandi Make Collective vállalat napi 5 dollárt ad azoknak a kollégáknak, akik biciklivel járnak dolgozni. Megéri tekerni, ugyanis a nagyon elszántaknak – akik több mint hat hónapig résztvevői ennek a programnak – napi 10 dollárt ajánlanak fel. A pénzt év végi bónuszként zsebelhetik be a dolgozók. 

A cég főnöke, Tim Chesney nem akármilyen módszerrel szeretné motiválni a körülötte lévő embereket arra, hogy ők is kerékpárral közlekedjenek. A főnök szerint ugyanis a bringázás

fitté tesz, egészséges, környezettudatos, és még az utazást is élménnyé varázsolhatja.

Chesney  ösztönzésképpen napi 5 dollárt ajánlott fel azoknak a kollégáknak, akik bringával járnak dolgozni. Megéri tekerni, hiszen hat hónap után már napi 10 dollárra emelkedik a bónusz.

Szép fizetés jár azoknak, akik bringával járnak dolgozni Fotó: Unsplash

Christchurch városában, ahol ez a kis cég is működik, egyre nagyobb figyelmet szentelnek a kerékpáros infrastruktúra kiépítésére, növelve ezzel a biciklisek biztonságát. Ez pedig kulcsfontosságú abban, hogy minél többen kerékpárra merészkedjenek.

Chesney reméli, hogy a jövőben majd más vállalatok is csatlakoznak a kezdeményezéshez, akár Új-Zélandon vagy a világ más tájain.

Neked ajánljuk
A budapesti Nagykörúton is lesz kerékpárút A budapesti Nagykörúton is lesz kerékpárút Bringákkal segít a Szent László Kórház dolgozóinak a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség Közösségi adománygyűjtés a Hogy tetszik lenni? programért Európában a duplájára nőtt a villanyautók eladása
Tovább a forrásra: alternativenergia.hu
Vissza
Hírfolyam