2019. július 23., Lenke
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Elektromos minibringa hódíthatja meg a városlakók szívét

Elektromos meghajtása segítségével akár 30 km/h-val hasít, és könnyen elfér bárhol. Utunk végeztével pedig egyszerűen csak fel kell emelni és vinni, mint egy nagy bőröndöt. Munkahelyre, lakásba is könnyen bevihető, a liftbe simán befér. Ha lépcsőzni kell vele, az sem akadály. Nézzük, mit is tud a DYU villanybringája!

Sokan szeretnék kiváltani a tömegközlekedést egy elektromos járművel, de a kerékpárt nem tudják hova tenni, rollerezni pedig nem szeretnének. Nekik lehet ideális megoldás a DYU minikerékpárja, mely csak nevében kerékpár, mivel pedáljai nincsenek.

A járgány klasszikus felépítésű, leszámítva, hogy nincs rajta pedál és fogaskerék, hanem csak egy lábtartó van. A váz repülőgép-minőségű alumíniumötvözetből készült.

A bringa töltője európai csatlakozós, 100-240 V, 50/60Hz 1,8 A. A töltést 42 V-on, kb. 1,5 A-rel végzi. Az akkumulátorkezelő rendszernek (BMS) köszönhetően az egyes elemegységek intelligens kezelése és karbantartása, az akkumulátor töltése és kisütése, ezáltal az akkumulátor-élettartam növelése megoldott.

Extraként le lehet tölteni hozzá egy alkalmazást, mellyel néhány paramétert át lehet állítani, és nem utolsósorban pedig mérni tudjuk a sebességet is.

  • Az alternativenergia.hu csapata élesben is letesztelte a kerékpárt. A részletes beszámolót a forrásra kattintva lehet elolvasni. 
Neked ajánljuk
A Lidl is villanykutakkal árasztja el az országot Villanytaxik álltak szolgálatba Pakson 3 mesebeli kisvasút a Balaton körül – gyönyörű, védett tájakon át 644 kilométeres hatótávval érkezhet a Cadillac villany-SUV-je Ámulatba ejtő ékszerek számítógép-alkatrészekből
Tovább a forrásra: alternativenergia.hu
Vissza
Hírfolyam