2019. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Színházak Éjszakája karszalagért kedvezményes bérlet

Két izgalmas, sokszínű programon, az Autómentes Hétvégén és a Színházak Éjszakáján is érdemes volt Mol Bubira pattanni szeptember utolsó előtti hétvégéjén.

Szeptember 21–22-én rendezték meg idén az Európai Mobilitási Hét Autómentes Hétvégéjét a fővárosban, az Andrássy úton. Az autókhoz képest jóval környezetbarátabb közlekedési formákat, például a kerékpározást népszerűsítő eseményen természetesen az idén már ötéves Mol Bubi is jelen volt. A többi között használati és alkatrész-bemutatóval, kreatív fotófallal várták az érdeklődőket. Akik ellátogattak az Andrássy út–Nagymező utcai gyűjtőállomáshoz, és elmondták, miért szeretik a Mol Bubit, ajándékot kaptak.

Fotó: molbubi.hu/bkk

Ugyanezen a hétvégén, szeptember 21-én zajlott a színházak évente megrendezett izgalmas, kulisszatitkokat is feltáró fesztiválja, a Színházak Éjszakája. Ezen az estén-éjszakán is érdemes volt használni a zöld bringákat, hiszen a belvárosi színházak közelében több MOL Bubi-gyűjtőállomás is található, így könnyen, gyorsan el lehetett jutni egyik helyszínről a másikra. Érdemes megtartani az idei Színházak Éjszakája karszalagot, mert 2019. október 20-ig annak bemutatásával kedvezményes áron, 3900 forintért lehet negyedéves MOL Bubi-bérletet vásárolni a BKK Ügyfélközpontjaiban.

Neked ajánljuk
Egyetlen térképen Magyarország összes kerékpárútja Hét kilogramm műanyagot találtak egy elhullott szarvas gyomrában Thaiföldön A víz körforgása (rajzfilm) Kétezer háztartást láthat el tiszta energiával a szeghalmi naperőmű A magyar uniós polgárok is fontos ügynek tartják a klímaváltozást
Tovább a forrásra: facebook.com/molbubi/
Vissza
Hírfolyam