Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. március 28., Gedeon
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Közösségi autómegosztóval a reptérre is

Már a reptérre is eljuthatunk közösségi autómegosztó szolgáltatással, ugyanis nyáron dedikált parkolóhelyek nyíltak a közösségi autók számára a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, amelyeket minden regisztrált MOL Limo-felhasználó igénybe vehet, 1990 forint reptéri díj ellenében.

Folyamatosan bővül a közösségi autókkal elérhető helyszínek köre. Idén nyártól már nemcsak a Lupa-tóra juthatnak el a MOL Limo felhasználói, hanem a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre is, ahol dedikált parkolóhelyek nyíltak a közösségi autóknak. A szolgáltatás igénybevételéhez a hatótáv miatt a benzines autók használatát ajánlják.

Fotó: Pixabay

A dedikált parkolóhelyek eléréséhez a Repülőgép Múzeumnál balra kell fordulni, majd a Holiday Parkolóba kell behajtani. A sorompó automatikusan beengedi a közösségi autókat, ha mégsem, akkor a kesztyűtartóban lévő fedélzeti eszközben van egy kártya, amellyel be lehet hajtani. Parkolni a dedikált Limo-parkolóhelyek egyikén kell, innen a parkoló hátsó végében lévő gyalogosúton lehet felsétálni a terminálig 7-9 perc alatt.
Fontos, hogy a Limóval nem lehet parkolni a terminálok előtti parkolóban, mert az zónán kívül van. Csak az erre a célra létrehozott Limo-parkolóban lehet letenni az autókat.

Neked ajánljuk
Finn jó tanácsok a fizikai távolságtartásról a járvány idejére A koronavírus-fertőzés, az influenza és a nátha jellemző tünetei Elképesztően környezetbarát lakópark épül Walesben Csatlakozz te is! Naponta bemutat online egy-egy állatot a zárva tartó Schönbrunni Állatkert
Tovább a forrásra: mollimo.hu
Vissza
Hírfolyam