2021. április 12., Gyula
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Már 50 ezren használják a Limót

50 ezer felhasználó, több mint 6 millió megtett kilométer. Ezek a számok fémjelzik MOL Limo autómegosztó szolgáltatást. A 450 autóból álló flotta népszerűsége töretlen, hiszen bárki megtalálja a számára leginkább ideális autót.

A MOL autómegosztó szolgáltatása 2018 januárjában indult, és azóta a fővárosi közlekedés szerves részévé vált. Fennállása óta 300-ról 450-re bővült a szolgáltatásban elérhető járművek száma, melyek közül 150 elektromos. A MOL Limo szolgáltatási zónája 60 km2-ről 78,5 km2-re bővült az elmúlt másfél évben. A budapesti autómegosztók közül elsőként a MOL Limo terjesztette ki szolgáltatását a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területére, máig az egyetlen közvetlen reptéri elérhetőséget nyújtó autómegosztóként.

„Óriási öröm számunkra, hogy a budapestiek bizalmat szavaztak nekünk. Nem kérdés, hogy a hála sem marad el, hiszen a jövőbeni fejlesztéseinknél is a felhasználóink visszajelzései lebegnek szemünk előtt” – mondta Sáreczky Richárd, a MOL Limo ügyvezető igazgatója.

Fotó: mol.hu

A MOL a 2030-as stratégiájában kitűzött mobilitási céljaival összhangban indította el autómegosztó szolgáltatását. A vállalat hosszú távú tervei között szerepel, hogy a szolgáltatást kiterjeszti Budapest közigazgatási határáig, és flottájában fokozatosan emeli az elektromos járművek arányát.

Neked ajánljuk
Elektromos mikromobilitás: most még egyszerűbb pályázni az e-biciklik támogatására Zár a Tesla Tilburgban, nem éri meg fenntartani a gyártást Létezik környezetbarát szemeteszacskó? Rengeteg pénzt szán Amerika közlekedésfejlesztésre A befektetők közel fele már környezeti szempontokat is figyelembe vesz
Tovább a forrásra: mol.hu
Vissza
Hírfolyam