2020. szeptember 30., Jeromos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb Ionity töltővel gazdagodott Magyarország

Folyamatosan bővül a hazai elektromos töltőpontok száma. Az Európában dinamikusan terjeszkedő Ionity például már 202 működő töltőszigetet üzemeltet, amelyből 3 helyszín Magyarországon található. A villanykutak telepítése pedig még nem ért véget. 

Bábolna és Kajászó után már Balatonkeresztúr környékén az M7 autópályán Siófok felé vezető irányban, tehát a déli oldalon a Keresztúri pihenőben is párhuzamosan tölthet egyszerre akár 4 CCS-csatlakozóval rendelkező villanyautó is.

A töltők telepítése az északi oldalon is folyamatban van.

Magyarországon is terjeszkedik az Ionity Fotó: Twitter/Ionity

A működő töltők mellett 52 további helyszínen is megy már az építkezés, így Nyugat-Európa számos célpontja már Magyarországról is elérhető akár kizárólag az Ionity-hálózat töltőit használva.

Neked ajánljuk
Meglepő dolog derült ki a Tesla Superchargereiről Egy új Bauhaus életre hívásával segítené a fenntartható európai építészet megszületését az Európai Bizottság Távoli példa bizonyítja: egy jól megtervezett otthon a természettel és a lakók igényeivel is összhangban lehet A járványügyi intézkedések betartásával, visszafogottan, de folytatódtak a klímasztrájkok A Body Shop bevásárol műanyaghulladékból
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam