2021. augusztus 1., Boglárka
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Átmenetileg 100 forintért lehet használni a MOL Bubi közbringáit

Havi száz forintért lehet használni átmenetileg a fővárosi MOL Bubi közbringarendszert, és kísérleti jelleggel bevezetik az egyszerűbb, online regisztrációt is – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). 

Az online regisztráció és szerződéskötés bevezetésével keddtől nem szükséges személyes ügyintézés a közbringarendszer használatához – idézte a közleményt az MTI. 

Varga Ivettet, a BKK vezérigazgatóját idézve a közleményben arról írnak, hogy a MOL Bubi megújítását későbbre tervezték, de

a járványveszély miatt most átadnak olyan fejlesztéseket, amelyek előkészítése már korábban elkezdődött, és előrehaladott állapotban van.

Fotó: MTVA/Juhász Gábor

A járványhelyzet elmúltával a most bevezetett százforintos árnál magasabb, a korábbinál azonban jóval kedvezőbb tarifával működhet majd a közbringarendszer. Az online regisztrációra a MOL Bubi honlapján és a MOL Bubi alkalmazásban van lehetőség. A felhasználói fiókot rövid regisztrációs folyamat után aktiválják, ezután a jelképes, havi százforintos havi díj online kifizetése után a közbringarendszer azonnal használható.

A százforintos bérlet alkalmanként félórányi kerékpározást tesz lehetővé további díj megfizetése nélkül. A harminc percen túli folyamatos használat esetén külön díjat is kell fizetni, amelynek összege a túlhasználat idejétől függően fokozatosan emelkedik. Ezért célszerű a közbringarendszer használatbavétele előtt feltölteni a felhasználói egyenleget. Akiknek van használatban lévő MOL Bubi-jegyük vagy -bérletük, azok továbbra is azzal tudják használni a közbringarendszert. Ők a jegy vagy bérlet érvényességének lejárta után válthatnak új, százforintos havi bérletet.

Neked ajánljuk
Ismét bővül a közösségi autózás Budapesten: Fiatokkal frissít a Share Now Egymilliót gyűjtöttek a Covid-árváknak Zalaegerszegen Környezettudatos fürdőruhával rukkolt elő a Sloggi Borsod-Abaúj-Zemplén megye: javították az ivóvíz minőségét Az Ivindo Nemzeti Park is kinccsé vált
Tovább a forrásra: MTI
Vissza
Hírfolyam