2022. január 18., Piroska
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb villanykutakat telepít az ALDI

2026-ra 180 töltőre és 360 töltőpontra tett vállalást az ALDI, a teljes kiépítés után így országosan 79 településen lesz töltési lehetőség az áruházlánc parkolóiban. Nemrég újabb 18 üzletnél adtak át e-töltőket, melyek a drivE.ON mobilapplikációval vehetők igénybe.

Az ALDI az E.ON Hungária-csoport 2018 őszén kötött megállapodást arról, hogy 123 magyarországi ALDI parkolójában lesz elérhető az E.ON Hungária-csoport által telepített és üzemeltetett töltőpont. Az érintett üzletek több mint felénél már át is adták a töltőket, így jelenleg 68 ALDI-nál vehető igénybe a szolgáltatás.

A 100. és a 101. töltőt az áruházlánc karcagi üzleténél helyezték üzembe – jelenleg

14 megyében összesen 101 töltő és 202 töltőpont áll a villanyautósok rendelkezésére.

Fotó: Shutterstock

Az E.ON által telepített és üzemeltetett 18 új töltő közül 8 budapesti ALDI áruház parkolójában érhető el, míg Gödöllőn, Kaposváron, Karcagon, Kazincbarcikán, Nyíregyházán, Pápán, Szegeden, Szentesen, Vácon és Vecsésen egy-egy újabb ALDI üzletnél várja töltési lehetőség az e-autósokat.

A  tervek szerint 2026-ra összesen 180 töltővel és 360 töltőponttal várja majd vásárlóit az áruházlánc. A teljes kiépítés után országosan 79 településen lesz elérhető az ALDI-parkolókban a töltési lehetőség.

Az e-töltőpontok idén áprilistól az ingyenesen letölthető drivE.ON mobilapplikációval vehetők igénybe. Az alkalmazás még kényelmesebbé teszi a töltést, segítségével a kiválasztott töltő már fél órával a tervezett használat előtt lefoglalható, illetve, ha éppen használatban van, akkor a rendszer automatikus értesítést küld a foglaltság megszűnéséről, így elkerülhető a felesleges várakozási idő.

  • Az alkalmazásról bővebb információ itt található.  
Neked ajánljuk
A magyar a harmadik legbiciklisebb nemzet Európában Ott ültet fát a Főtaxi, ahol a legnagyobb szükség van rá Egy csepp használt étolaj ezer liter élővizet tehet tönkre Ha drámai kérdésekről van szó, a színház eszközei segíthetik a megértést Matolcsy György: A központi bankokat be kell vonni a klímaváltozás elleni háborúba
Tovább a forrásra: nrgreport.com
Vissza
Hírfolyam