2021. június 17., Alida, Laura
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újabb villanykutakat telepít az ALDI

2026-ra 180 töltőre és 360 töltőpontra tett vállalást az ALDI, a teljes kiépítés után így országosan 79 településen lesz töltési lehetőség az áruházlánc parkolóiban. Nemrég újabb 18 üzletnél adtak át e-töltőket, melyek a drivE.ON mobilapplikációval vehetők igénybe.

Az ALDI az E.ON Hungária-csoport 2018 őszén kötött megállapodást arról, hogy 123 magyarországi ALDI parkolójában lesz elérhető az E.ON Hungária-csoport által telepített és üzemeltetett töltőpont. Az érintett üzletek több mint felénél már át is adták a töltőket, így jelenleg 68 ALDI-nál vehető igénybe a szolgáltatás.

A 100. és a 101. töltőt az áruházlánc karcagi üzleténél helyezték üzembe – jelenleg

14 megyében összesen 101 töltő és 202 töltőpont áll a villanyautósok rendelkezésére.

Fotó: Shutterstock

Az E.ON által telepített és üzemeltetett 18 új töltő közül 8 budapesti ALDI áruház parkolójában érhető el, míg Gödöllőn, Kaposváron, Karcagon, Kazincbarcikán, Nyíregyházán, Pápán, Szegeden, Szentesen, Vácon és Vecsésen egy-egy újabb ALDI üzletnél várja töltési lehetőség az e-autósokat.

A  tervek szerint 2026-ra összesen 180 töltővel és 360 töltőponttal várja majd vásárlóit az áruházlánc. A teljes kiépítés után országosan 79 településen lesz elérhető az ALDI-parkolókban a töltési lehetőség.

Az e-töltőpontok idén áprilistól az ingyenesen letölthető drivE.ON mobilapplikációval vehetők igénybe. Az alkalmazás még kényelmesebbé teszi a töltést, segítségével a kiválasztott töltő már fél órával a tervezett használat előtt lefoglalható, illetve, ha éppen használatban van, akkor a rendszer automatikus értesítést küld a foglaltság megszűnéséről, így elkerülhető a felesleges várakozási idő.

  • Az alkalmazásról bővebb információ itt található.  
Neked ajánljuk
Ingyenes tanfolyam indul Ausztriában kisiskolás biciklistáknak Romániában szelektív hulladékkal is lehet utazni Pár éven belül emberen is tesztelik az öregedést legyőző eljárást Rekordhőséget hozott a június az Egyesült Államokban Az ENSZ szerint csak a természet helyreállításával képzelhető el a klímaválság megoldása
Tovább a forrásra: nrgreport.com
Vissza
Hírfolyam