2021. október 22., Előd
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hogyan bringázz? – Az autós-bringás-gyalogos együttműködés (2. rész)

Hatalmas tévhit, hogy a közlekedésben autósok, bringások és gyalogosok vesznek részt – valójában közlekedő emberek vannak, akik történetesen éppen a gyalogos, a kerékpáros vagy az autós megoldást választották, hogy elérjék úti céljukat. Folytatódik a Hogyan bringázz?-sorozat.

A Magyar Kerékpárosklub Hogyan bringázz? címmel háromrészes videósorozatot készített a bicajozás írott és íratlan szabályairól, tévhitekről, mindennapos bringás élethelyzetekről és a harmonikus autós-biciklis-gyalogos együttműködésről.

Képkocka a Hogyan bringázz?-sorozat első epizódjából Forrás: Magyar Kerékpárosklub/YouTube.com

„Sorozatunk második részében azt mutatjuk meg, hogyan közlekedhetünk együtt biztonságosan az utakon, mire figyeljünk, ha éppen autót vezetünk vagy kerékpárra ülünk. A videóban szó van a szabályokról, de olyan hasznos tanácsokat is nyújtunk, amik nem szerepelnek a KRESZ-ben. Felsoroljuk a kötelező kerékpáros-felszereléseket, felhívjuk a figyelmet a gyengébb közlekedők védelmére, akár autózunk, akár bringázunk” – írja a honlapján a Kerékpárosklub a második epizódról.

A videó a Magyar Kerékpárosklub YouTube-csatornáján látható.

Hogyan bringázz? – Az autós-bringás-gyalogos együttműködés (2. rész) Forrás: Magyar Kerékpárosklub/YouTube.com
Neked ajánljuk
Egykor szinte Velence, ma Budapest, méghozzá két keréken Annyian vennének biciklit, hogy új márkák is megjelentek a hazai piacon A nagyvárosokban a dugók miatt a leggyorsabb közlekedési eszköz a bicikli A klímaváltozás nem veszélyezteti az emberiség jóllétét? A tudósok 99,9 százaléka szerint az emberi tevékenység felelős a klímaváltozásért
Tovább a forrásra: kerekparosklub.hu
Vissza
Hírfolyam