2022. július 1., Annamária, Tihamér
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hogyan bringázz? – Az autós-bringás-gyalogos együttműködés (2. rész)

Hatalmas tévhit, hogy a közlekedésben autósok, bringások és gyalogosok vesznek részt – valójában közlekedő emberek vannak, akik történetesen éppen a gyalogos, a kerékpáros vagy az autós megoldást választották, hogy elérjék úti céljukat. Folytatódik a Hogyan bringázz?-sorozat.

A Magyar Kerékpárosklub Hogyan bringázz? címmel háromrészes videósorozatot készített a bicajozás írott és íratlan szabályairól, tévhitekről, mindennapos bringás élethelyzetekről és a harmonikus autós-biciklis-gyalogos együttműködésről.

Képkocka a Hogyan bringázz?-sorozat első epizódjából Forrás: Magyar Kerékpárosklub/YouTube.com

„Sorozatunk második részében azt mutatjuk meg, hogyan közlekedhetünk együtt biztonságosan az utakon, mire figyeljünk, ha éppen autót vezetünk vagy kerékpárra ülünk. A videóban szó van a szabályokról, de olyan hasznos tanácsokat is nyújtunk, amik nem szerepelnek a KRESZ-ben. Felsoroljuk a kötelező kerékpáros-felszereléseket, felhívjuk a figyelmet a gyengébb közlekedők védelmére, akár autózunk, akár bringázunk” – írja a honlapján a Kerékpárosklub a második epizódról.

A videó a Magyar Kerékpárosklub YouTube-csatornáján látható.

Hogyan bringázz? – Az autós-bringás-gyalogos együttműködés (2. rész) Forrás: Magyar Kerékpárosklub/YouTube.com
Neked ajánljuk
Bringaponttal és napelemparkkal is zöldül a KÖKI Biciklis rekordot hozott a 2022-es május Budapesten Semmilyen veszélyt nem jelentett a Föld előtt elhaladó aszteroida (videóval) Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: kerekparosklub.hu
Vissza
Hírfolyam