2021. október 21., Orsolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hogyan bringázz? – Mindennapos élethelyzetek biciklin (3. rész)

Klasszikus félreértés, hogy a kerékpározás csak szabadidős tevékenységnek jó, munkába járásra, bevásárlásra vagy a gyerekek óvodába, iskolába hordására alkalmatlan. Valójában biciklivel minden élethelyzetet fényesen meg lehet oldani, tömegközlekedéssel párosítva még az ingázást is.

A Magyar Kerékpárosklub Hogyan bringázz? címmel háromrészes videósorozatot készített a bicajozás írott és íratlan szabályairól, tévhitekről, mindennapos bringás élethelyzetekről és a harmonikus autós-biciklis-gyalogos együttműködésről.

Kerékpárral közlekedő család Budapesten Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

„Sorozatunk utolsó részében olyan mindennapi helyzeteket mutatunk meg, amikről talán nem gondoltad volna, hogy kerékpárral is meg lehet oldani” – vezeti fel a Kerékpárosklub a honlapján a harmadik oktatóvideót.

A videó a Magyar Kerékpárosklub YouTube-csatornáján látható.

Hogyan bringázz? – Mindennapos élethelyzetek biciklin (3. rész) Forrás: Magyar Kerékpárosklub/YouTube.com
Neked ajánljuk
Egykor szinte Velence, ma Budapest, méghozzá két keréken Annyian vennének biciklit, hogy új márkák is megjelentek a hazai piacon A nagyvárosokban a dugók miatt a leggyorsabb közlekedési eszköz a bicikli A klímaváltozás nem veszélyezteti az emberiség jóllétét? A tudósok 99,9 százaléka szerint az emberi tevékenység felelős a klímaváltozásért
Tovább a forrásra: kerekparosklub.hu
Vissza
Hírfolyam