2021. augusztus 4., Dominika, Domonkos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hogyan bringázz? – Mindennapos élethelyzetek biciklin (3. rész)

Klasszikus félreértés, hogy a kerékpározás csak szabadidős tevékenységnek jó, munkába járásra, bevásárlásra vagy a gyerekek óvodába, iskolába hordására alkalmatlan. Valójában biciklivel minden élethelyzetet fényesen meg lehet oldani, tömegközlekedéssel párosítva még az ingázást is.

A Magyar Kerékpárosklub Hogyan bringázz? címmel háromrészes videósorozatot készített a bicajozás írott és íratlan szabályairól, tévhitekről, mindennapos bringás élethelyzetekről és a harmonikus autós-biciklis-gyalogos együttműködésről.

Kerékpárral közlekedő család Budapesten Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

„Sorozatunk utolsó részében olyan mindennapi helyzeteket mutatunk meg, amikről talán nem gondoltad volna, hogy kerékpárral is meg lehet oldani” – vezeti fel a Kerékpárosklub a honlapján a harmadik oktatóvideót.

A videó a Magyar Kerékpárosklub YouTube-csatornáján látható.

Hogyan bringázz? – Mindennapos élethelyzetek biciklin (3. rész) Forrás: Magyar Kerékpárosklub/YouTube.com
Neked ajánljuk
Cerdan-pedál: forradalmi bringás újítás egy francia mérnöktől? Imádják a fővárosban közlekedők az új Bubit A fővárosnak nincs terve dugódíj bevezetésére A klímaváltozás rejti a legnagyobb kockázatot a bankok számára Gondban vannak az amerikai farmerek: ha öntöznek, kiszáradnak a tavak (videó)
Tovább a forrásra: kerekparosklub.hu
Vissza
Hírfolyam