2021. szeptember 17., Zsófia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Pénzzel motiválná dolgozóit aktívabb életmódra a Kometa

Május 3-tól a Kometa 99 Zrt. azon munkavállalói, akik egészséges életmódra váltanak, és gyalog, futva, lábbal hajtott rollerrel vagy kerékpárral járnak dolgozni, naponta 300 forint, havonta pedig akár nettó 4000 forint jutalomban részesülnek – jelentette be Kaposváron a cég ügyvezető igazgatója.

A cég négy éve támogatja Alberto Contador profi kerékpároscsapatát, amely idén már a ProTeam kategóriában, EOLO-KOMETA néven versenyez.

Giacomo Pedranizi ügyvezető igazgató pedig a Tour de Hongrie kaposvári szakaszbemutatóján jelentette be:

arra kívánják ösztönözni dolgozóikat, hogy ne autóval járjanak munkába.

Alberto Contador és Ivan Basso, két bajnok gondolatai útravalónak Forrás: Kometa 99 Élelmiszeripari Zrt./YouTube.com

„Tudjuk, hogy a messzebbről érkezőknek nehezebb lehet megoldani a bejutást, de ha már az autó helyett a tömegközlekedést választják, és néhány megállót gyalog tesznek meg, értékelni fogjuk”

idézi a telex.hu az igazgató szavait, akinek elmondása szerint a kaposvári üzem előtt ma 20-30 bicikli szokott állni, de reméli, hogy az új vállalati gyakorlat hatására ez a szám megtízszereződik majd, és akár a dolgozók negyede is kerékpárra pattan a jövőben reggelente.

A kezdeményezés a Kometa budapesti munkavállalóira is érvényes.

Neked ajánljuk
Volt Bubik a jó ügyért Kerékpáros fejlesztés Borsodban Minden korábbinál több kerékpárt szállítottak idén nyáron a balatoni kompon Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Dobj le 100 kilót! – karbonkalkulátorral és jó tanácsokkal a füstmentes jövőért
Tovább a forrásra: telex.hu
Vissza
Hírfolyam