2022. augusztus 20., István
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Pénzzel motiválná dolgozóit aktívabb életmódra a Kometa

Május 3-tól a Kometa 99 Zrt. azon munkavállalói, akik egészséges életmódra váltanak, és gyalog, futva, lábbal hajtott rollerrel vagy kerékpárral járnak dolgozni, naponta 300 forint, havonta pedig akár nettó 4000 forint jutalomban részesülnek – jelentette be Kaposváron a cég ügyvezető igazgatója.

A cég négy éve támogatja Alberto Contador profi kerékpároscsapatát, amely idén már a ProTeam kategóriában, EOLO-KOMETA néven versenyez.

Giacomo Pedranizi ügyvezető igazgató pedig a Tour de Hongrie kaposvári szakaszbemutatóján jelentette be:

arra kívánják ösztönözni dolgozóikat, hogy ne autóval járjanak munkába.

Alberto Contador és Ivan Basso, két bajnok gondolatai útravalónak Forrás: Kometa 99 Élelmiszeripari Zrt./YouTube.com

„Tudjuk, hogy a messzebbről érkezőknek nehezebb lehet megoldani a bejutást, de ha már az autó helyett a tömegközlekedést választják, és néhány megállót gyalog tesznek meg, értékelni fogjuk”

idézi a telex.hu az igazgató szavait, akinek elmondása szerint a kaposvári üzem előtt ma 20-30 bicikli szokott állni, de reméli, hogy az új vállalati gyakorlat hatására ez a szám megtízszereződik majd, és akár a dolgozók negyede is kerékpárra pattan a jövőben reggelente.

A kezdeményezés a Kometa budapesti munkavállalóira is érvényes.

Neked ajánljuk
A kert, amely a tulajdonosa energiáival és a vízzel is spórol Feladta a hagyományos szódakészítés utolsó mohikánja A vasúti és a távolsági buszos közlekedés idén nyáron komolyan versenybe száll az autózással Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: telex.hu
Vissza
Hírfolyam