2022. augusztus 11., Tiborc, Zsuzsanna
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Járj úszni a BKK-val! – Júniusban kedvezmény vár a bérletesekre

„Használd ki a BKK Budapest-bérleted! Több van benne, mint gondolnád” – szól a BKK közleménye. Akinek van júniusban érvényes BKK Budapest-bérlete, az a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. online felületén vásárolt felnőtt fürdőbelépő eredetileg feltüntetett árából 20 százalék kedvezményt kap.

A Budapesten rendszeresen BKV-zók 2021 júniusában plusz élményekhez juthatnak BKK Budapest-bérletükkel. Most ugyanis kedvezményes áron fedezhetik fel Budapest ikonikus fürdőit és strandjait: vár rájuk a Széchenyi, a Gellért, a Rudas, a Lukács, a Dandár, a Csillaghegyi, a Paskál, a Pesterzsébeti, a Palatinus, a Római vagy a Pünkösdfürdő – írja honlapján a BKK.

Több, mint bérlet – Júniusban a BKK-bérlettel csobbanni is lehet Fotó: BKK

Az ajánlat pontos igénybevételi feltételei ezen a weboldalon érhetők el.

Fontos elolvasni a feltételeket, hiszen a kedvezmény érvényesítésének módja mellett a koronavírus-járványra vonatkozó megkötéseket is ezek tartalmazzák.

Az ajánlat a 2021. június 1. és 30. között érvényes BKK Budapest-bérletekre vonatkozik.

A kedvezményes felnőtt fürdőjegyek június 1. és július 4. között vásárolhatók meg online a Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. weboldalán, ezen a jegyvásárló aloldalon.

Neked ajánljuk
A kert, amely a tulajdonosa energiáival és a vízzel is spórol Feladta a hagyományos szódakészítés utolsó mohikánja A vasúti és a távolsági buszos közlekedés idén nyáron komolyan versenybe száll az autózással Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam