2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Saját emojit kapnak a villanyautók, de hogy milyet, az rajtad is múlhat

Még sok legendás állatnak is jutott saját emoji, miközben egy olyan nagyon is valós kihívásról, mint a közúti közlekedés elektrifikációja, eddig nem emlékeztek meg az emotikontervezők: döbbenet, nincs saját emojijuk az elektromos autóknak. Lehet, hogy éppen te leszel az, aki ezen változtat?

Az ABB és a Green.TV ugyanis meghirdette az EVmoji pályázatot 6 és 16 éves kor közötti gyermekek, fiatalok számára, és július 26-tól augusztus 20-ig várják a nevezéseket.

Az elektromos járművet jelképező emotikonterveket, emojirajzokat augusztus 20-ig nyilvánosan kell posztolni az alkotó saját vagy a szülő Facebook-, Instagram-, LinkedIn- vagy Twitter-oldalán – fontos, hogy az #EVmoji hashtaggel ellátva.

A nyertes alkotást, amelyet a szervezők benyújtanak majd az emoji véglegesítéséért és elkészítéséért felelős Unicode konzorciumhoz, szeptember 9-én, az elektromos járművek világnapján jelentik be – sorolja a villanyautosok.hu szakportál cikke a részleteket, felhívva rá a figyelmet, hogy

a pályázat pontos feltételei az elektromos járművek világnapjának honlapján, ide kattintva ismerhetők meg.

A World EV Day alapítói, az ABB és a Green.TV emojitervező kihívást hirdettek Forrás: ABB Group

„Az elektromos járművek világnapja fontos eseménnyé vált az ABB számára, mivel továbbra is arra törekszünk, hogy a közvélemény figyelmét ráirányítsuk
az e-mobilitás előnyeire, és bemutassuk, hogy milyen fontos szerepet játszik az alacsony szén-dioxid-kibocsátású jövő megteremtésében. Ezt a pályázatot is nagyon fontosnak tartjuk, mivel a járművezetők jövőbeni generációjának szenvedélyét, életérzését és kreativitását kívánja egy jó ügy szolgálatába állítani” 

– idézi a villanyautosok.hu Frank Muehlon szavait, aki az ABB E-Mobilitás divíziójának vezetőjeként mesélt arról, miért döntöttek a pályázat kiírása mellett, miért álltak az ügy mellé.

Neked ajánljuk
Patinás cég leplezett le egy lélegzetelállító új, elektromos sportkabriót Június 2-ig bárki beleszólhat, merre terjeszkedjen a MOL Bubi Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül Sokallják a 480 farkast Svédországban, 170-re akarják csökkenteni Nemcsak a hordozórakéták, de a kibocsátásuk is az eget veri
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam