2021. szeptember 26., Jusztina, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A BKK augusztusi akciója: hétfőnként diákbérlettel kedvezményes jegy váltható az állatkertbe

A Budapesti Közlekedési Központ a Több mint bérlet nevű kampánysorozatában meghirdette augusztusi akcióját. Augusztus 1. és 31. között érvényes diákbérlettel hétfőként kedvező áron, egységesen 2000 forintért válthatnak belépőjegyet a diákok a Fővárosi Állat- és Növénykertbe a hónap minden hétfőjén.

Ez annyit jelent, hogy 2500 forintos diákjegy árából 500 forint, míg a 2200 forintos gyermekjegy árából 200 forint engedményt ér az augusztusi diákbérlet.

A kedvezményt minden 14. életévét betöltő diák igénybe veheti, ha a pénztárnál felmutatja érvényes bérletét és diákigazolványát. Az akció a közoktatási és felsőoktatási diákbérletre egyaránt érvényes, de fontos, hogy csak helyszíni jegyvásárláskor vehető igénybe, 2021. augusztus 1-jétől 30-áig, hétfőnként – írja a bkk.hu.

Tapírkölyök a Fővárosi Állat- és Növénykert Dél-Amerika kifutójában 2021. július 23-án. Rezső 2021. június 28-án született Fotó: MTI/Kovács Attila

Az ajánlat részleteiről ide kattintva tájékozódhatnak az érdeklődők, itt található információ az állatkert jegy- és bérletárairól is, valamint az akcióban részt vevő bérletek listája, és a bérletvásárlásra vonatkozó tudnivalók is ebben a posztban olvashatók.

A mobiljegyek értékesítési felülete itt, a fizikai bérletértékesítő pontok itt találhatók.

Neked ajánljuk
Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő Újabb érvek a BKK-tól a városi közösségi közlekedés mellett Ötleteket vár a BKK és a DANOVA projekt a vak és gyengénlátó utasok önálló közlekedésének segítésére Még lehet jelentkezni a kéktúrázás napjára Mutatjuk a 2020-as hazai energiamixet
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam