2022. június 25., Vilmos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fejlesztik a BKK Futár alkalmazást

Egy frissítésnek köszönhetően gyorsabb lett a BKK Futár utazástervező alkalmazás, és már elérhetők benne a MÁV-HÉV valós idejű adatai is – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-t. A BKK az év során és 2022 elején további fejlesztéseket is tervez.

A MÁV-HÉV-adatok megjelenésének köszönhetően az applikáció felhasználói egyszerűbben tervezhetik meg az utazásukat – hangsúlyozta a BKK a mostani frissítéssel kapcsolatban. Hamarosan mobiljegyvásárlási funkció is lesz a Futárban, és a sima vonaljegy is elérhetővé válik. Még az idei év során megjelennek majd a BKK Info aktuális hírei is az applikációban.

Az ügyfelek igényei alapján az év végén megújul, és sokkal inkább ügyfélbarát felületet kap a BKK Futár alkalmazása Fotó: BKK

A jövő év elején pedig a tervek szerint működni kezd majd az alkalmazásban a kerékpáros útvonaltervezés és a valós idejű újratervezés, valamint a megosztáson alapuló közlekedési eszközöket választók a BKK Futárban is megkereshetik majd a gyűjtőpontokat.

A Futár alkalmazás legfrissebb, felgyorsult verziója már elérhető a Google Play áruházból és az App Store-ból, vagy ezen a linken is.

A BKK közleménye itt olvasható.

Neked ajánljuk
Bringaponttal és napelemparkkal is zöldül a KÖKI A vasúti és a távolsági buszos közlekedés idén nyáron komolyan versenybe száll az autózással Gyakrabban jár a reptérbusz Budapesten, de hamarosan drágább lesz a jegy A siker titka vidéken, 17. rész - Matyódesing (videó) A közelmúlt legsúlyosabb monszunja Bangladesben és Indiában
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam