2022. január 17., Antal, Antónia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fejlesztik a BKK Futár alkalmazást

Egy frissítésnek köszönhetően gyorsabb lett a BKK Futár utazástervező alkalmazás, és már elérhetők benne a MÁV-HÉV valós idejű adatai is – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-t. A BKK az év során és 2022 elején további fejlesztéseket is tervez.

A MÁV-HÉV-adatok megjelenésének köszönhetően az applikáció felhasználói egyszerűbben tervezhetik meg az utazásukat – hangsúlyozta a BKK a mostani frissítéssel kapcsolatban. Hamarosan mobiljegyvásárlási funkció is lesz a Futárban, és a sima vonaljegy is elérhetővé válik. Még az idei év során megjelennek majd a BKK Info aktuális hírei is az applikációban.

Az ügyfelek igényei alapján az év végén megújul, és sokkal inkább ügyfélbarát felületet kap a BKK Futár alkalmazása Fotó: BKK

A jövő év elején pedig a tervek szerint működni kezd majd az alkalmazásban a kerékpáros útvonaltervezés és a valós idejű újratervezés, valamint a megosztáson alapuló közlekedési eszközöket választók a BKK Futárban is megkereshetik majd a gyűjtőpontokat.

A Futár alkalmazás legfrissebb, felgyorsult verziója már elérhető a Google Play áruházból és az App Store-ból, vagy ezen a linken is.

A BKK közleménye itt olvasható.

Neked ajánljuk
A magyar a harmadik legbiciklisebb nemzet Európában Ott ültet fát a Főtaxi, ahol a legnagyobb szükség van rá Következő fázisába lépett a brüsszeli alacsony kibocsátási zóna Ha drámai kérdésekről van szó, a színház eszközei segíthetik a megértést Matolcsy György: A központi bankokat be kell vonni a klímaváltozás elleni háborúba
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam