2022. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Európai Mobilitási Hét: kedvezményt ad a zöld rendszámosoknak a miskolctapolcai élményfürdő

A miskolctapolcai Ellipsum Élmény- és Strandfürdő csatlakozik Európa legnagyobb közlekedési és környezetvédelmi kampányához, és szeptember 22-ig a zöld rendszámú autóval érkező fürdővendégek számára 30% kedvezményt biztosít az időkorlát nélküli jegytípusok árából.

Az Ellipsum idén júniusban nyitotta meg kapuit, és a villanyautósoknak az is jó hír, hogy a fürdő őrzött, valamint kamerával megfigyelt parkolójában tíz elektromos autó egyidejű töltésére alkalmas töltőállomás is működik.

Érkezéskor csupán néhány másodperc a kábel csatlakoztatása, és pillanatok alatt elindíthatjuk a töltést is a QR-kód leolvasásával és a Teapont mobiltelefonos applikációval, vagy egy korábban már a fiókunkhoz rendelt RFID-azonosítóval – javasolja a mobilitási heti kedvezményről hírt adó villanyautosok.hu.

A miskolctapolcai Ellipsum Élmény- és Strandfürdő az avatása napján, 2021. június 11-én Fotó: MTI/Vajda János

Október 16-án az élményfürdő parkolója fog helyet adni a miskolci villanyautós-találkozónak is.

Budapesten is kezdetét vette az Európai Mobilitási Hét, ennek eseményeiről itt írtunk.

Neked ajánljuk
Elektromos luxusautó Indiából? Gyereknapon nosztalgiavillamos röpít Hűvösvölgybe Ezekben a hetekben a legaktívabbak a kullancsok Amerikában szigorúbb szabályokra számíthatnak a fenntartható alapok 18 millió forintot gyűjtött a menekülteknek a CIB Bank
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam