2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

50 új bringával bővült a MOL-Bubi

Októbertől ötven új MOL Bubi biciklivel gyarapodott a fővárosi közbringa-szolgáltatás flottája. A bővítés azonban itt nem áll le: a tervek szerint egy hónap múlva további 310 vadonatúj bringát vehetnek majd használatba a budapestiek.

Az ötven új bringával együtt már 1250 kerékpár érhető el a 158 gyűjtőállomáson, mindenki számára könnyen hozzáférhető, a közösségi közlekedéssel rugalmasan kombinálható szolgáltatást biztosítva.

A tavaszi megújulás óta egyre nagyobb népszerűségnek örvendő közbringarendszer szerves részét képzi a fővárosi közösségi közlekedésének. Az új, második széria kerékpárjai sokkal könnyebben tekerhetők, kisebb a súlyuk, és defekttűrő gumikkal vannak felszerelve. És nemcsak maga a jármű, de a rendszer is megváltozott: felhasználóbarát, új weboldal és applikáció készült, amellyel egyszerűen és gyorsan lehet intézni a biciklik bérlését, emellett új, kedvező díjszabás lépett életbe. 

Fotó: MTI/Mohai Balázs
Neked ajánljuk
Hasznos funkciókkal gazdagodott a BudapestGO Hasznos funkciókkal gazdagodott a BudapestGO Lehet, hogy itthon is jön a nyári olcsó bérlet? Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: molbubi.hu
Vissza
Hírfolyam