2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Light Friday: közlekedésbiztonsági akció a rendőrség szervezésében

Idén már harmadszorra tartja meg a rendőrség a Light Friday akciót: fényvisszaverő mellényeket, karpántokat és kerékpáros villogókat osztanak pénteken országszerte több helyszínen, a láthatóságot javító eszközöknek pedig csupán egy köszönöm lesz az ára.

Az Országos Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon adta közre felhívását, amely szerint 2021. november 5-én, pénteken a Látni és látszani kampány keretében szervezik meg országszerte a Light Friday akciót.

Látni és látszani: láthatóságot javító eszközöket oszt a rendőrség pénteken Forrás: PoliceHungary/YouTube.com

A készlet erejéig többféle felszerelés kapható a kijelölt átvevőpontokon óriási kedvezménnyel! Az árengedmény 100 százalékos, azaz minden eszköznek egy köszönet az ára – áll a közleményben.

Hajnali biciklista 2009-ben Zalaegerszegen, kerékpáros láthatósági mellényben Fotó: MTI Fotó/Varga György

Hogy pénteken pontosan mikor és hol találkozhatunk a Light Friday akcióban résztvevő rendőrökkel, és vehetjük át tőlük az ajándék felszereléseket, az ide kattintva kiderül.

Neked ajánljuk
Keddtől csütörtökig tart az országos Zebra akció Biciklis rekordot hozott a 2022-es május Budapesten Bringaponttal és napelemparkkal is zöldül a KÖKI Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: police.hu
Vissza
Hírfolyam