2022. július 3., Kornél, Soma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egyre több a MOL Bubi a budapesti utakon

A MOL Bubi sorra dönti a rekordokat tavaszi megújulása óta, a szolgáltatás nemzetközi szinten is kiemelkedően teljesít – áll a BKK közleményében. Épp az átütő siker miatt döntöttek úgy a szakemberek, hogy bővítik a flottát. Október 1-jén 50, a napokban pedig további 310 új közbringa állt forgalomba.

Hogy meg tudják őrizni a közbringarendszer feljavított színvonalát, november elején elkezdődött a MOL Bubi téli üzeme, amikor is folyamatosan, de ütemezetten végzik a kerékpárok karbantartását – részletezi a Budapesti Közlekedési központ honlapján megjelent hír.

A kerékpárok tavasszal defekttűrő, fújt gumikat kaptak, ezért könnyebb őket tekerni Fotó: BKK

Jelenleg 1560 MOL Bubi és 158 gyűjtőállomás várja a késő őszi időben is szívesen bubizókat. Az almazöld kerékpárok minden biciklista számára könnyen hozzáférhetők, és ma már a közösségi közlekedéssel is rugalmasan kombinálhatók.

A megújult MOL Bubi használatáról itt, és díjszabásáról pedig itt lehet tájékozódni.

Neked ajánljuk
Hasznos funkciókkal gazdagodott a BudapestGO Bringaponttal és napelemparkkal is zöldül a KÖKI A siker titka vidéken, 18. rész – Dunaszigeti zöldségközösség (videó) Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam