2021. december 8., Mária
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Egyre több a MOL Bubi a budapesti utakon

A MOL Bubi sorra dönti a rekordokat tavaszi megújulása óta, a szolgáltatás nemzetközi szinten is kiemelkedően teljesít – áll a BKK közleményében. Épp az átütő siker miatt döntöttek úgy a szakemberek, hogy bővítik a flottát. Október 1-jén 50, a napokban pedig további 310 új közbringa állt forgalomba.

Hogy meg tudják őrizni a közbringarendszer feljavított színvonalát, november elején elkezdődött a MOL Bubi téli üzeme, amikor is folyamatosan, de ütemezetten végzik a kerékpárok karbantartását – részletezi a Budapesti Közlekedési központ honlapján megjelent hír.

A kerékpárok tavasszal defekttűrő, fújt gumikat kaptak, ezért könnyebb őket tekerni Fotó: BKK

Jelenleg 1560 MOL Bubi és 158 gyűjtőállomás várja a késő őszi időben is szívesen bubizókat. Az almazöld kerékpárok minden biciklista számára könnyen hozzáférhetők, és ma már a közösségi közlekedéssel is rugalmasan kombinálhatók.

A megújult MOL Bubi használatáról itt, és díjszabásáról pedig itt lehet tájékozódni.

Neked ajánljuk
Kiadta a BKK a 2021. októberi közlekedési riportját Legyen könnyen hozzáférhető és vonzó a kerékpározás Milyen az élet egy közösségi kertben? (videó) Árvizek és földcsuszamlások a Hawaii-szigeteken A szokásosnál nagyobb aszteroida repül el a Föld mellett
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam