2022. január 21., Ágnes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Útra kelt a budapesti fényflotta

December 1-jén, szerdán, sötétedés után kigördültek az első fényvillamosok a józsefvárosi Hungária kocsiszínből. A BKK minden korábbinál több fényt ígér az adventi időszakra és az ünnepekre – egészen vízkeresztig, azaz 2022. január 6-áig találkozhatnak a fővárosban közlekedők a fénypompás járművekkel.

Idén azonban nemcsak a megszokott fényvillamosjáratok lesznek úton az ünnepek alatt, hanem valóban teljes fényflottát ígér a Budapesti Közlekedési Központ.

December 1-jén sötétedés után kigördültek az első fényvillamosok Fotó: BKK – Budapesti Közlekedési Központ/Facebook.com

„December 1-je és január 6-a között huszonkét villamosvonalon hét különböző adventi villamosjáraton utazhattok. A tizenharmadik alkalommal útjára indult Fényvillamos mellett idén adventi fénypompában tündököl egy-egy Combino, Ganz ICS, KCSV7, Hannoveri és Tatra villamos és egy fogaskerekű szerelvény is. És ez még nem minden, hamarosan mesélünk az adventi járműflotta többi tagjáról is” 

– áll a BKK Facebookon közzétett bejegyzésében, amelyet a telex.hu hírportál vett észre.

Idén teljes fényflottával készül az ünnepi időszakra a BKK Fotó: BKK – Budapesti Közlekedési Központ/Facebook.com

A feldíszített járművek pontos menetrendjét talán kicsit bonyolult kibogarászni, de mindenesetre ide kattintva megtalálható.

Neked ajánljuk
Amit idén megtehetsz... – Már megválthatók a jövő évi BKK-bérletek Amit idén megtehetsz... – Már megválthatók a jövő évi BKK-bérletek A felújítás befejeződött, január közepétől jár majd újra a sikló Megint a műholdak tűntek fel fényfüzérként az égen (videókkal) A kriptovalutáknál alkalmazott technológia a művészi aukciókra is betette a lábát...
Tovább a forrásra: telex.hu
Vissza
Hírfolyam