2022. augusztus 14., Marcell
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Amit idén megtehetsz... – Már megválthatók a jövő évi BKK-bérletek

A jövő év első napjaiban várhatóan nagy lesz a tumultus a BKK értékesítési pontjain, ezért a cég azt javasolja a Budapesten közlekedőknek, hogy még az idén váltsák meg 2022-es bérleteiket. Ezek már megvásárolhatók az ügyfélközpontokban és pénztárakban, illetve az automatákból és az applikációban.

Hol kaphatók a bérletek?

  • Budapesten és az agglomerációban több száz BKK-automata működik, amelyek a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.
A BKK értékesítésipont-keresőjének segítségével az automaták is könnyen megtalálhatók Fotó: BKK
  • A BKK ügyfélközpontjai és pénztárai 2021. december 24-től 2022. január 1-jéig ünnepnapokon és hétvégén is nyitva tartanak. December 24–26. között, továbbá december 31-én és január 1-jén rövidített üzemidőben várják a vásárlókat. A BKK honlapjának értékesítésipont-keresőjében akár helyszínre, akár aktuális elérhetőségre rákeresve megtalálható a legközelebbi ügyfélközpont vagy pénztár. Itt az ünnepi nyitvatartás is fel van tüntetve.
  • A Mobiljegy alkalmazással rugalmasan, akár otthonról is megvásárolható számos bérlettípus. Az app a nap 24 órájában folyamatosan elérhető, segítségével a havi és az éves bérletek egyaránt megválthatók.

Aki előre gondolkodik, elkerülheti 2022 év elején a tömeget és a sorban állást – bátorít a BKK közleménye.

Neked ajánljuk
A kert, amely a tulajdonosa energiáival és a vízzel is spórol Feladta a hagyományos szódakészítés utolsó mohikánja A vasúti és a távolsági buszos közlekedés idén nyáron komolyan versenybe száll az autózással Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam