2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Fontos mérföldkőhöz érkezett a MOL Bubi

A Mol Bubi közbringarendszer 2014-ben jött létre azzal a céllal, hogy gyors, hatékony és fenntartható közlekedési alternatívát nyújtson a Budapesten közlekedők számára. Mára 1250 kerékpárral 158 gyűjtőállomáson várja a felhasználókat. 

A MOL Bubi mára beépült a főváros szövetébe, egyre többen választják a mindennapi közlekedés eszközéül. Kerékpárjai az elmúlt években számos innováción estek át, hogy minél jobban megfelelhessenek a felhasználók igényeinek.

Hogy a zöld bringák mennyire népszerűek, jól mutatja a közbringarendszer Facebook-oldalának egyik februári posztja is: 

Épp hogy elstartolt 2022, a MOL Bubi újabb mérföldkőhöz ért: átléptük a 100 000. regisztrációt is a MOL Bubi applikációban! Örülünk, hogy ennyien szeretitek és használjátok nap mint nap a közösségi kerékpárokat. Bízunk benne, hogy az idei év várható fejlesztéseinek köszönhetően a számláló pörög tovább, és még több bubizót tudunk nyeregbe csábítani.

Fotó: MTI/Mónus Márton
Neked ajánljuk
Egyre többen bicajoznak Budapesten Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül Zöldhidrogénüzem épül Százhalombattán A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Új óriásszalamandra-fajra bukkantak Kínában (videóval)
Tovább a forrásra: molbubi.hu
Vissza
Hírfolyam