2022. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Rengeteg újdonsággal érkezik a megújult BKK applikáció

Február 14-én érkezett az alkalmazásáruházakba a BudapestGO, a főváros első integrált, a városi közlekedést teljeskörűen támogató applikációja. Az app már nem csupán egyszerű utazástervező: lehet benne többek között jegyet vagy bérletet vásárolni, vagy tájékozódni az aktuális forgalmi helyzetről.

A BudapestGO fontos mérföldkő a fővárosi közlekedés átalakításában, az ügyfélélmény javításában és a digitalizációban egyaránt.

– fogalmazott dr. Walter Katalin, a BKK vezérigazgatója az applikáció bemutatóján.

Amíg elődje, a Futár csupán egy hagyományos utazástervező volt, addig a BudapestGO már jóval több annál: egy olyan integrált, digitális szolgáltatás, amellyel egyetlen felületen lehet utazást tervezni, jegyet és bérletet vásárolni, vagy tájékozódni az aktuális forgalmi információkról.

Nemcsak a budapesti járatokra, hanem a távolsági buszokra és csaknem minden nagyobb magyarországi város helyi közösségi közlekedési eszközére is lehet jegyet, bérletet váltani az alkalmazásban. A BudapestGO-ba olvad a sokak által használt BKK Info applikáció is: az alkalmazás az utazástervezés során jelzi az aktuális forgalmi változásokat. 

A Budapesti Közlekedési Központ fokozatosan vezeti be az új alkalmazást, ezért előfordulhat, hogy egyes ügyfeleknél csak később érhető el az applikáció. Az új alkalmazás megjelenik a Google Play áruházban és az App Store-ban is.

Walter Katalin, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója a cég utazástervezőjének megújításáról tartott sajtótájékoztatón az Akvárium Klubban Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Neked ajánljuk
Újra elektromos tesztbuszok köröznek Budapesten A nagyobb jármű nem több hatalmat, hanem nagyobb felelősséget jelent Népszerű a BudapestGO alkalmazás A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam