2022. május 23., Dezső
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Még egy napunk van véleményezni a fővárosi tulajdonú közterületek használatáról szóló rendeletet

A Fővárosi Önkormányzat még február közepén bocsátotta társadalmi egyeztetésre a tulajdonában álló közterületek használatáról szóló önkormányzati rendelet módosításának tervezetét, az észrevételeket 2022. március 6-ig várják e-mailben.

A Fővárosi Önkormányzat tulajdonában álló közterületek használatáról szóló 3/2013. (III. 8.) önkormányzati rendelet (Fkr.) kiegészítése elsősorban a mikromobilitási eszközök, például a kerékpár vagy a roller, illetve az önkiegyensúlyozó eszközök, például a hoverboard vagy a monocycle rohamos elterjedése miatt és az ebből fakadó konfliktusok kezelésének érdekében vált szükségessé – írja a budapest.hu oldalon nyilvánosságra hozott felhívás.

Fővárosi közterületek: társadalmi egyeztetésre hív a Fővárosi Önkormányzat Fotó: Budapest Főváros Önkormányzatának hivatalos oldala

A módosítások a fentiek mellett természetesen más témaköröket érintenek, ezeket is felsorolja a társadalmi egyeztetésre hívó hirdetmény.

A társadalmi egyeztetés keretében az észrevételeket e-mailben lehet elküldeni. A levélküldést segítő link, az előkészítés alatt álló tervezetre mutató hivatkozás, valamint az adatkezelési tájékoztató és minden további szükséges információ ide kattintva megtalálható.

Neked ajánljuk
HajószezON: pénteken indul a körjárat a Dunán Szóljon bele Ön is! – Hogyan járjanak a buszok a Normafára? Rendet tesz a főváros a széthagyott rollerek és bérbringák között Az óceánok változó hőviszonyai hatással lesznek az időjárás-előrejelzésre is Négy ország a tengeri szélenergiáért, a gázimporttól való függés ellen
Tovább a forrásra: budapest.hu
Vissza
Hírfolyam