2022. május 26., Evelin, Fülöp
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Ráerősít a biciklizés népszerűsítésére a BKK

Közbeszerzési eljárást írt ki a Budapesti Közlekedési Központ: szorosan egymásra épülő szemléletformáló kampányok, valamint kerékpáros közlekedést népszerűsítő programok megvalósítására keresik az ideális ajánlattevőt, a keret összesen nettó 56 564 187 forint.

Átfogó népszerűsítő és szemléletformáló kampányt indít idén a Budapesti Közlekedési Központ az Európai Unió által finanszírozott kerékpárosbarát infrastruktúra-fejlesztési beruházásokhoz kapcsolódóan. A feladat ellátására a BKK közbeszerzési eljárást írt ki, az ajánlati felhívás április 8-án, pénteken jelent meg – írja a BKK a honlapján.

A Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében a fővárosban és a kerületekben több egymásra épülő, népszerűsítő és szemléletformáló program valósul meg, melyek célja, hogy egyre többen és egyre többet biciklizzenek hétköznapi szinten, biztonságban Budapesten.

A cél, hogy mind szélesebb körnek legyen elérhető a biztonságos biciklizés élménye, és valóban hétköznapi közlekedési eszközzé válhasson a kerékpár Budapesten Fotó: BKK

A BKK átfogó koncepció kidolgozását és megvalósítását várja az ajánlattevőktől, mely magában foglalja a szemléletformáló és népszerűsítő kampányokat, rendezvényeket, kreatív ügynökségi feladatokat, valamint a kerékpáros közlekedéssel és közlekedésbiztonsággal kapcsolatos oktatási tevékenységeket is.

Elvárás, hogy a tervezett tevékenységek szorosan épüljenek egymásra, valamint a szakmai alapelveket, az arculatot és az üzeneteket egységesen alkalmazzák.

Az ajánlati felhívás ide kattintva megtalálható.

Neked ajánljuk
Újra elektromos tesztbuszok köröznek Budapesten A nagyobb jármű nem több hatalmat, hanem nagyobb felelősséget jelent HajószezON: pénteken indul a körjárat a Dunán A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam