2022. május 25., Orbán
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Újra nosztalgiavillamosozhatnak a fővárosiak és odalátogatók

Hétvégente ismét járnak a nosztalgiavillamosok Budapesten, a belváros és Óbuda között, a Deák Ferenc tér – Szent Gellért tér – Batthyány tér – Katinyi mártírok parkja útvonalon, N19-es jelzéssel.

Május 7-én, szombaton egy ikonikus budapesti járművel, az eredeti állapota szerint felújított barna, favázas 611-es villamossal, vasárnap pedig egy Hollandiát is megjárt, a 70-es évek világát idéző, eredetileg azonban 1906-os gyártású, acélvázas, kéttengelyes villamos-motorkocsival találkozhattak az érdeklődők 

írta a BKK a honlapján.

A nosztalgiavillamosok menetrendje a BKK oldalán érhető el.

Május 7-től hétvégente újra járnak a nosztalgiavillamosok Budapesten Fotó: BKK

A nosztalgiajáratokat külön nosztalgiás vonal- vagy napijeggyel lehet igénybe venni, amelyek elővételben megvásárolhatók a BKK értékesítőpontjain, valamint elérhetők a nosztalgiavillamosok személyzeténél is.

A fővárosban már 2009 óta élvezhetik a kirándulók, turisták, családok vagy más érdeklődő utasok a nosztalgiaközlekedést.

Neked ajánljuk
HajószezON: pénteken indul a körjárat a Dunán Minden, amit tudni akartál a metrófelújításról Két további buszjáraton szállíthatunk kerékpárokat A helytelen földhasználat és az aszályok is növelik az Irakot sújtó porviharok gyakoriságát Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam