2022. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Május 17-én megmozdul az ország: 50 helyszínen lesz Bringás reggeli

Május harmadik keddjén Nagykanizsától Nyíregyházáig, Soprontól Szolnokig az ország 50 pontján fogják reggelivel köszönteni a kerékpárral munkába, iskolába, óvodába igyekvőket. „Közelíts másképp!” – szól a Bringás reggeli jelmondata.

Május 17-én a Magyar Kerékpárosklub a helyi szervezeteivel és a partnereivel együttműködve az ország több tucat pontján várja reggelivel vagy uzsonnával a bringásokat.

Az Aktív Magyarország támogatásával futó, Bringázz a munkába! elnevezésű szemléletformáló kampány részeként a Bringás reggeli 50 helyszínén szeretnék népszerűsíteni a szervezők a „Közelíts másképp!” jelmondat üzenetét.

Az ország 50 helyszínén várják reggelivel, helyenként uzsonnával is a bringásokat május 17-én Forrás: Bringás reggeli az ország 50 pontján/Facebook.com

A Bringás reggeli Facebook-eseményének leírásában folyamatosan frissülnek a helyszínekre vonatkozó információk.

A funzine.hu pedig egy klassz térképet is összeállított, ennek segítségével az ország egész területén könnyen megtalálhatják az éhes biciklisták a reggelizőpontokat.

Neked ajánljuk
Kiállítással köszönti a Budapesti Történeti Múzeum a Giro d'Italiát Június 2-ig bárki beleszólhat, merre terjeszkedjen a MOL Bubi Újbuda sem maradt új Bubi-állomások nélkül Amerikában szigorúbb szabályokra számíthatnak a fenntartható alapok 18 millió forintot gyűjtött a menekülteknek a CIB Bank
Tovább a forrásra: funzine.hu
Vissza
Hírfolyam