2022. július 2., Ottó
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Itt a vakációs vonatbérlet!

Június 1-jétől, szerdától tudnak vakációbérletet váltani a nappali vagy esti tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezők. A vakációbérletek korlátlan utazást biztosítanak másodosztályon a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. teljes belföldi hálózatán. A bérletek 15, 30, 60 vagy 90 napig érvényesek – közölte a MÁV az MTI-vel.

A bérlettel nem kell gyorsvonati pótjegyet váltani, arra viszont figyelni kell, hogy a többi feláras vonat csak a felár megfizetése mellett vehető igénybe.

A vakációbérlet a jegypénztárakban és a MÁV applikációban is elérhető augusztus 25-ig, és érvénytartamától függően legfeljebb szeptember 30-ig használható fel.

A MÁV első saját gyártású, belföldi forgalomra szánt másodosztályú IC+-kocsija a Déli pályaudvaron 2020. február 13-án (A kép illusztráció) Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A 2022-es vakációbérletek:

  • 90 napos bérlet július 1-jéig váltható 34 900 forintért.
  • A 60 napos bérlet augusztus 1-jéig vehető meg 24 900 forintért.
  • A 15 900 forintba kerülő 30 napos bérlet augusztus 11-ig kapható.
  • 15 napos bérletet pedig augusztus 25-éig lehet venni 9900 forintért.

A MÁV applikációban a bérleteket virtuális bérletigazolványhoz kell rendelni, e-személyihez nem lehet.

A bérlet a kerékpárszállításra további kedvezményt nem nyújt.

Neked ajánljuk
A vasúti és a távolsági buszos közlekedés idén nyáron komolyan versenybe száll az autózással Lehet, hogy itthon is jön a nyári olcsó bérlet? Feladta a hagyományos szódakészítés utolsó mohikánja Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam