2022. június 27., László
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Hasznos funkciókkal gazdagodott a BudapestGO

Az applikáció június 8-án a kerékpárral közlekedőket lepte meg klassz új funkciókkal. Emellett a Telebusz- és a Telefogas-szolgáltatások is elérhetővé váltak a BudapestGO-ban. Az újítások eléréséhez frissíteni kell az alkalmazást, az új verzió fokozatosan jelenik meg a felhasználók készülékein.

A biciklisták június 8-tól pontosabban számolhatják ki a menetidőt, mert az applikáció már figyelembe veszi az emelkedőket és az útvonalak típusát. Ráadásul a bringások mostantól testre szabhatják a kerékpáros tervezést: beállítható például az emelkedők elkerülése opció, vagy választható kifejezetten kerékpárosbarát útvonal.

Az új funkcióknak köszönhetően az útvonaltervekben most már előre ellenőrizhető, mekkora lejtők és emelkedők várnak a biciklistára a tervezett útvonalon, vagy autómentes-e a kerékpársáv. Az is előre kiderül már, hogy ha az úttest mentén kell majd haladni, esetleg kis vagy közepes forgalmú utcán kell majd tekerni 

részletezte a Budapesti Közlekedési Központ a honlapján megjelent közleményben.

A biciklistákat számos új funkcióval lepte meg a BudapestGO, az alkalmazás ráadásul közvetlen kapcsolatba került a MOL Bubi applikációjával is Fotó: BKK

A BKK ügyfelei így tehát a BudapestGO segítségével pontos útitervet készíthetnek arra vonatkozóan, hogy mennyi idő alatt és milyen kerékpáros útviszonyok között juthatnak el bringával a célállomásukra.

A MOL Bubi is közvetlen kapcsolatba került a BudapestGO-val, az ügyfelek az alkalmazásból egy gombnyomással át tudnak lépni a közbringa-szolgáltatás applikációjába. Emellett már az applikációból megrendelhető telefonon vagy más online felületen a Telebusz és a Telefogas is.

Az újításokért frissíteni kell az appot, az alkalmazás új verziója fokozatosan jelenik meg a felhasználók eszközein. Akiknél be van állítva az automatikus frissítés, azoknak nincs teendőjük – húzta alá a BKK.

Neked ajánljuk
Már működnek a rollerparkolók, és frappáns nevük is lett Biciklis rekordot hozott a 2022-es május Budapesten A Közlekedési Múzeumba költöztek az első Bubik A Lánchíd felújításának első éve egyetlen videóba csomagolva A forgalmas sztratoszféra élhetetlenebb bolygóhoz vezet
Tovább a forrásra: bkk.hu
Vissza
Hírfolyam