2022. július 5., Emese, Sarolta
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

MVM: A szó elszáll, az adat megmarad

Az energetika ma már nem képzelhető el digitalizáció nélkül, ezért is foglalkoznak az MVM Future Talks idei kiadásán kiemelten a jelen és a jövő egyik legfontosabb kérdésével, az információ tárolásával és felhasználásával – mondta Jákó Eszter, az MVM kommunikációs igazgatója az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint.

MVM-csoport számára kiemelt cél az innováció és az edukáció támogatása, ennek részeként hívták össze idén is a legfontosabb sztárszakértőket – hangsúlyozta Jákó.

Az MVM tájékoztatása szerint a tavaly életre hívott MVM Future Talks idei műsorán világszerte elismert szakértők fogják ingyenes, interaktív online talkshow keretében keresni a választ olyan kérdésekre, mint például:

miként használhatók jól a digitális technológiák a jelenben, és milyen kihívásokat, veszélyeket és lehetőségeket teremt az adatközpontú fejlődés az emberiség számára?

Az MVM Balance Zrt. Észak-budai Kogenerációs Fűtőerőműve az idei Erőművek Éjszakája előtti sajtóbejáráson, 2021. szeptember 20-án Fotó: MTI/Bruzák Noémi

A nézők is feltehetik kérdéseiket a szakértőknek, a show-t ugyanis élőben követhetik november 18-án este 6-tól

a www.mvmfuturetalks.hu oldalon. A műsor első része magyarul, a második pedig angolul, magyar nyelvű szinkrontolmácsolással zajlik majd. 

A szakértői eszmecserét sok meglepetést tartogató, látványos show-műsor fogja megelőzni. A szakértők és a fellépők névsora ide kattintva megtalálható.

Neked ajánljuk
A tervezettnél korábban elérjük, sőt meg is haladhatjuk energetikai célkitűzéseinket Fenntartható Gasztronómia Díjat alapított a METRO A siker titka vidéken, 20. rész – Keresztyén manufaktúra (videó) Péntek Csaba: A hamburgered ára Kanada nemet mond a műanyag zacskókra és polisztirol edényekre
Forrás: MTI
Vissza
Hírfolyam