2020. augusztus 7., Ibolya
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Nini! Jön a villanyos klasszikus Mini

Az idei New York-i Nemzetközi Autószalonon debütál  a klasszikus Mini villanyváltozata. Az elektromotor azonnali teljesítményleadása ráadásul új dimenzióba emeli a legendás kisautóra oly jellemző, gokartosan agilis vezetési élményt, amely világszerte osztatlan népszerűségnek örvend.

A klasszikus Mini hálózatról tölthető változata a világ közkedvelt kisautójának legendás megjelenését és a holnapok nagyvárosi mobilitásának iránymutató hajtáslánc-technológiáját egyesíti. Az egyedülálló világpremierrel

a MINI egyértelmű állást foglal az innovatív, zéró emissziójú járműtechnológia térnyerésére irányuló nemzetközi törekvés mellett, miközben hamisítatlan stílusjegyekkel jelzi, hogy a brit prémiumgyártó által fémjelzett egyedi megoldások a jövőben is a márka meghatározó szimbólumai maradnak.

A Mini elektromos változata már most nagy sikernek örvend Fotó: Mini

A klasszikus Mini hálózatról tölthető változata egy korszakokon átívelő, képzeletbeli utazás szüleménye, amelynek értelmében a klasszikus modell karakterét újabb és újabb, egyre modernebb műszaki megoldásokkal ruházzák fel. A 20. század második felének eredeti kisautója ezzel a környezettudatosság és a hosszú távon fenntartható mobilitás jelenben íródó jövőképének kerekeken guruló nagykövetévé avanzsált.

 

A világ nagyvárosainak közúti forgataga hamarosan egy zéró emissziójú, tisztán elektromos meghajtású MINI-modell piaci premierjét ünnepli, amelyet a hamisítatlan kisugárzás, az egyedülálló stílus és a vezetés abszolút élménye jár át.

Neked ajánljuk
Tesla-motort kapott Magnum Ferrarija Közel a valódi önvezető autó? Felvillanyozzák a legendás Cobrát Rangos díjat nyert a pitypangból készült kerékpár-gumiabroncs Egyetlen napijeggyel bejárhatjuk az egész Dunakanyart
Tovább a forrásra: autoblog.hu
Vissza
Hírfolyam