2019. február 15., Georgina, Kolos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így néz ki az első elektromos Cadillac

Néhány napja jelentették be az érkezését, de a General Motors honlapjára máris felkerültek a hivatalos képek az első, tisztán elektromos meghajtású Cadillacről. A különleges villanyjárgányra nagyjából még két évet kell várni.

Az autóról egyelőre annyit lehet tudni, hogy legelsőként használja majd a vállalat BEV3 padlólemezét, amely rugalmasságot biztosít a különböző típusú és konfigurációjú későbbi elektromos modellek fejlesztéséhez.

Ez lesz az első elektromos Cadillac Fotó: Cadillac

A dizájnerek látszólag nem fektettek túl sok energiát az aerodinamika csiszolásába, amely az elérhető hatótáv egyik fontos meghatározója, de a stílus nem különbözik sokkal a gyártótól már megszokottól.

Részletes specifikációkat későbbre ígér a Cadillac, de a villanyautó megjelenése nem hivatalos források szerint csak 2021 környékén esedékes.

Neked ajánljuk
Menő külső és zéró emisszió: ilyen a Škoda villanyterepjárója Több mint 16 000 elektromosautó-töltő állomás van Németországban Mol Limo: egy év alatt hárommillió kilométer Spanyolország leállítja az atomerőműveit Ne a költési időszakban újítsunk fel házat, és vágjunk ki fákat!
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam