Mindenütt jó, de legjobb otthon...
2020. április 8., Dénes
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vadító villanyautó készült a Kia gyárában

Már nem kell sokat várni a Genfi Autószalonra, ahol a világ legújabb és legmenőbb villanyjárgányai is bemutatkoznak. Sokak mellett a Kia is ott lesz – ráadásul a márka most egy sejtelmes képet is megosztott a hamarosan debütáló koncepcióautójáról.

A Kia egy rövid leírással és egy titokzatos fotóval jelentette be a koncepció svájci megjelenését, amelyen egy szokatlan kinézetű, az autó elején végigfutó LED-csík látható, valamint az is kivehető, hogy a sárvédők is meglehetősen hangsúlyos szerepet kapnak a jármű összképének kialakításában.

A Villanyautósok cikkükben hívják fel a figyelmet arra, hogy egy másik érdekességet is észrevehetünk a képen: mégpedig a Kia új logóját.

A Kia ezt a képet osztotta meg legújabb járgányáról Fotó: Kia

Azt egyelőre nehéz megmondani, hogy miféle szerzet lesz a tisztán elektromos meghajtású gépezet, de a formából ítélve valami nagyon sportos koncepciót sikerült összedobniuk a dél-koreaiaknak.

A frankfurti dizájnközpont tervezőinek fejéből kipattant

különleges stílus célja egyébként nem más, mint a vállalat és az elektromos közlekedés elmélyült kapcsolatát tükrözni az érzelmek segítségével.

A Kia szavaival élve a villanyautó nem csupán választ ad a fogyasztók hatótávval, teljesítménnyel, töltési idővel és vezetési dinamikával kapcsolatos aggodalmaira, hanem egy alapos libabőrben is része lesz annak, aki ránéz. A hajtáslánc tulajdonságairól még nincs hír, de minden bizonnyal hamarosan minden részlet kiderül az új járgányról.

Neked ajánljuk
Ezzel a hordozható villámtöltővel egyszerre akár tíz villanyautót is fel lehet tölteni Koronavírus: felfüggesztették a Formula–E idei szezonját Felvillanyozzák a 7-es BMW-t A felesleges felhalmozásnak a környezeti ára is nagy Több milliárd ember tartózkodási helyét árulja el a Google a járvány alatt
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam