2019. szeptember 23., Tekla
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Vadító villanyautó készült a Kia gyárában

Már nem kell sokat várni a Genfi Autószalonra, ahol a világ legújabb és legmenőbb villanyjárgányai is bemutatkoznak. Sokak mellett a Kia is ott lesz – ráadásul a márka most egy sejtelmes képet is megosztott a hamarosan debütáló koncepcióautójáról.

A Kia egy rövid leírással és egy titokzatos fotóval jelentette be a koncepció svájci megjelenését, amelyen egy szokatlan kinézetű, az autó elején végigfutó LED-csík látható, valamint az is kivehető, hogy a sárvédők is meglehetősen hangsúlyos szerepet kapnak a jármű összképének kialakításában.

A Villanyautósok cikkükben hívják fel a figyelmet arra, hogy egy másik érdekességet is észrevehetünk a képen: mégpedig a Kia új logóját.

A Kia ezt a képet osztotta meg legújabb járgányáról Fotó: Kia

Azt egyelőre nehéz megmondani, hogy miféle szerzet lesz a tisztán elektromos meghajtású gépezet, de a formából ítélve valami nagyon sportos koncepciót sikerült összedobniuk a dél-koreaiaknak.

A frankfurti dizájnközpont tervezőinek fejéből kipattant

különleges stílus célja egyébként nem más, mint a vállalat és az elektromos közlekedés elmélyült kapcsolatát tükrözni az érzelmek segítségével.

A Kia szavaival élve a villanyautó nem csupán választ ad a fogyasztók hatótávval, teljesítménnyel, töltési idővel és vezetési dinamikával kapcsolatos aggodalmaira, hanem egy alapos libabőrben is része lesz annak, aki ránéz. A hajtáslánc tulajdonságairól még nincs hír, de minden bizonnyal hamarosan minden részlet kiderül az új járgányról.

Neked ajánljuk
700 kilométeres hatótávval kecsegtet a Mercedes EQS Dízeles vagy benzines autója van? Tudta, hogy 1 nap alatt elektromossá alakíthatja? Hamarosan Prágában is lehet „GreenGózni” A világ több vezető cége tervezi csökkenteni az üvegházhatású gázok kibocsátását Költséghatékony, kényelmes és környezetbarát megoldás – a menstruációs kehely
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam