2019. augusztus 24., Bertalan
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Porsche felvillanyozza a 918 Spydert?

A Taycan, a Taycan Cross Turismo és a Macan felvillanyozása is jól bizonyítja, hogy a Porsche komolyan gondolja az elektromos hajtással kapcsolatos terveit. A márkánál ráadásul az is felmerült, hogy a 918 Spyder utódja is zéróemissziós lesz. 

A Cayenne Coupé bemutatóján a Top Gear munkatársa feltette a kérdést Oliver Blume vezérigazgatónak, hogy van-e valami a tarsolyukban a 918 Spyder utódját illetően.

„Ezen a téren komoly történelemmel rendelkezünk, és a jövő számára is tartogatunk valamit. A legjobbnak kell lennie a piacon, ám még nem tartunk ott, hogy egy tanulmányt tudnánk prezentálni belőle.

Lehet, hogy egy tisztán elektromos meghajtású autóról beszélek? Igen, lehet”

– mondta a vezérigazgató.

Vajon a 918 Spyder lesz a Porsche következő nagy dobása? Fotó: Porsche

Ha a 918 Spyder-utód tényleg elektromos hajtásláncra vált, úgy az a Ferrari, McLaren, Lamborghini hármast is elgondolkodtathatja a folytatáson, hiszen előbbi kettő csak hibrid modellekkel rendelkezik.

Neked ajánljuk
e-Plein Air: nosztalgia és zéró emisszió Elektromos luxusroadsterrel készül a Karma Már az ELMŰ-ÉMÁSZ villanykútjain is fizetni kell a töltésért A Camponában mindenkit vár Helen könyvtára Németország után Norvégia is felfüggesztette az erdővédelmi segélyek folyósítását Brazíliának
Tovább a forrásra: motor1.com
Vissza
Hírfolyam