2019. június 26., János, Pál
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Porsche felvillanyozza a 918 Spydert?

A Taycan, a Taycan Cross Turismo és a Macan felvillanyozása is jól bizonyítja, hogy a Porsche komolyan gondolja az elektromos hajtással kapcsolatos terveit. A márkánál ráadásul az is felmerült, hogy a 918 Spyder utódja is zéróemissziós lesz. 

A Cayenne Coupé bemutatóján a Top Gear munkatársa feltette a kérdést Oliver Blume vezérigazgatónak, hogy van-e valami a tarsolyukban a 918 Spyder utódját illetően.

„Ezen a téren komoly történelemmel rendelkezünk, és a jövő számára is tartogatunk valamit. A legjobbnak kell lennie a piacon, ám még nem tartunk ott, hogy egy tanulmányt tudnánk prezentálni belőle.

Lehet, hogy egy tisztán elektromos meghajtású autóról beszélek? Igen, lehet”

– mondta a vezérigazgató.

Vajon a 918 Spyder lesz a Porsche következő nagy dobása? Fotó: Porsche

Ha a 918 Spyder-utód tényleg elektromos hajtásláncra vált, úgy az a Ferrari, McLaren, Lamborghini hármast is elgondolkodtathatja a folytatáson, hiszen előbbi kettő csak hibrid modellekkel rendelkezik.

Neked ajánljuk
Ötcsillagos biztonságot nyújt a Nissan Leaf 2019-es modellje (videóval) Gondolta volna? Akár egy Boeinget is elvontat az elektromos MINI Közel 300 kilométeres hatótávval csábít a legújabb villany-Peugeot Minden országban hasonló változások kellenek ahhoz, hogy a Föld élhető maradjon Alakor, tönke, tönköly – Újból elterjesztenék az ősgabonafajtákat
Tovább a forrásra: motor1.com
Vissza
Hírfolyam