2020. február 20., Aladár, Álmos
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Felvillanyozó tervek a Fordtól

A Ford korábban már bejelentette, hogy minden jövőbeli modelljéből lesz majd valamilyen elektromos változat, de a pontos tervek csak most derültek ki. A márka ugyanis elárulta, hogy Ford Hybrid gyűjtőnév alatt összeállított, átfogó modellkínálattal rukkolnak elő.

A márka az amszterdami Ford Go Further rendezvényen jelentette be, hogy a Ford Hybrid égisze alatt a kis méretű családi autóktól kezdve az SUV-modelleken keresztül a személyszállító haszongépjárművekig rendkívül széles skálát fednek majd le. 

Mint kiderült, ezekhez a járgányokhoz megrendelhető lesz a plug-in hibrid, a mild hibrid, a full hibrid és az akkumulátoros elektromos hajtáslánc-technológiák egyike. Joerg Beyer, a Ford Európa tervezési részlegének ügyvezető igazgatója a széles kínálattal kapcsolatban elmondta: 

„Nem létezik mindenki számára egyformán megfelelő megoldás, hiszen minden vásárlónk más és más igények alapján használja autóját.”

A rendezvényen több új modellt is bemutattak, köztük a tisztán elektromos Ford Transitot, amely az ígéretek szerint 2021-től kerül piacra. A tisztán elektromos hajtású Transit többféle felépítménnyel lesz kapható.

Elektromos Ford Transit Fotó: Ford
Neked ajánljuk
Itt az együléses elektromos robottaxi Az easyJet belevágott az elektromos repülőgépek tervezésébe Ettől a lámpától az arcunk is felderül Jégvulkánok törtek ki a Michigan-tóból A boldogság titka (TED-előadás magyar felirattal)
Tovább a forrásra: portfolio.hu
Vissza
Hírfolyam