2021. december 5., Vilma
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Felvillanyozó tervek a Fordtól

A Ford korábban már bejelentette, hogy minden jövőbeli modelljéből lesz majd valamilyen elektromos változat, de a pontos tervek csak most derültek ki. A márka ugyanis elárulta, hogy Ford Hybrid gyűjtőnév alatt összeállított, átfogó modellkínálattal rukkolnak elő.

A márka az amszterdami Ford Go Further rendezvényen jelentette be, hogy a Ford Hybrid égisze alatt a kis méretű családi autóktól kezdve az SUV-modelleken keresztül a személyszállító haszongépjárművekig rendkívül széles skálát fednek majd le. 

Mint kiderült, ezekhez a járgányokhoz megrendelhető lesz a plug-in hibrid, a mild hibrid, a full hibrid és az akkumulátoros elektromos hajtáslánc-technológiák egyike. Joerg Beyer, a Ford Európa tervezési részlegének ügyvezető igazgatója a széles kínálattal kapcsolatban elmondta: 

„Nem létezik mindenki számára egyformán megfelelő megoldás, hiszen minden vásárlónk más és más igények alapján használja autóját.”

A rendezvényen több új modellt is bemutattak, köztük a tisztán elektromos Ford Transitot, amely az ígéretek szerint 2021-től kerül piacra. A tisztán elektromos hajtású Transit többféle felépítménnyel lesz kapható.

Elektromos Ford Transit Fotó: Ford
Neked ajánljuk
2033-ig 7 millió autóhoz készül majd villanymotor Győrben Megduplázza tervezett elektromosautó-gyártási kapacitását a Ford Az 5G nem csak digitális forradalmat, növekvő kibocsátást is jelent A Növekedési Kötvényprogram a megújuló erőművek épülését is segíti Már nem szokatlan, hogy rénszarvasra vadásznak a jegesmedvék? (videóval)
Tovább a forrásra: portfolio.hu
Vissza
Hírfolyam