2020. január 20., Fábián, Sebestyén
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Gondolta volna? Akár egy Boeinget is elvontat az elektromos MINI

A BMW marketingeseinek eszébe jutott, hogy egészen véletlenül pont parkol a garázsban egy Boeing 777F típusú utasszállító repülőgép, amely tökéletesen szemléltetheti a MINI Electric képességeit – az aprócska villanyautó lazán elvontatta a 150 tonnás monstrumot. Videón mutatjuk a látványos reklámot.

Beindította a MINI Electric reklámkampányát a BMW, hiszen miközben a bejelentése óta szinte semmilyen hivatalos információ nem látott napvilágot a tisztán elektromos meghajtású kisautóról, most néhány napon belül két videót is közzétettek a járgányról. Ugyan az oxfordi gyár dolgozóinak még az év végéig várniuk kell, hogy végre nullaemissziós járműveket is összerakhassanak a belső égésű motorosok mellett, a minap már betekintést kaphattunk a gyártósorra, ahol a legelső tesztpéldányok készültek az elektromos MINI-ből.

A BMW marketingeseinek ráadásul sikerült egy igen ütős videót is összerakniuk: a kisfilmben egy Boeing 777F típusú utasszállító repülőgépet vontat a MINI Electric – az autónak meg sem kottyan a 150 tonnás repülő. Persze, aki már látta, hogy mire képes egy Tesla Model X, azt annyira nem hatja meg a MINI teljesítménye – a kaliforniaiak sportterepjárója éppen egy ugyanilyen mutatvánnyal állított fel vontatási világrekordot az elektromos személyautók között egy Boeing 787-9 Dreamliner elhúzásával.

Hogy a MINI mire lesz képes a valóságban, azt még nem tudjuk, de marketingfogásnak mindenképp kiváló egy óriás repülő elé bekötni az aprócska brit járgányt. 

Neked ajánljuk
Párizsban már zajjal is lehet villanyautót tölteni Tesla, gyere ide! Brillíroztak a villanyautók az európai törésteszten Magyarország medencében fekszik, ezért nagyobb a légszennyezettség a környező országokhoz képest A tűz után most a víz pusztít Ausztráliában
Tovább a forrásra: villanyautosok.hu
Vissza
Hírfolyam