2020. július 9., Lukrécia
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Meglepetéssel indította az októbert a Nissan (videóval)

Váratlan meglepetéssel rukkolt elő a Nissan, ugyanis úgy döntöttek, hogy bemutatják elsősorban városi közlekedésre kifejlesztett autójukat, amely egyesíti magában a zéró emissziót, a modern stílust és a japán kultúrát.

A Nissan tervezési igazgatója, Satoru Tai így beszélt a Nissan IMK-ról:

„Az új idők elektromos autójaként terveztük meg a Nissan IMK-t, hogy mindenki otthonosan érezze magát, mint a kifinomult városképekben, mint a hagyományos japán városokban. Az IMK ötvözi a japán örökség általi modern, tiszta megjelenést a legmodernebb technológiákkal.”

A képeket elnézve rögtön a japán kei autók juthatnak eszünkbe, ami tudatos tervezés eredménye. Az autó jelenleg még csak tanulmányszinten létezik, így a Nissan semmilyen részletet nem közölt a hajtásláncról.

Neked ajánljuk
Már nem kell sokat várni a tisztán elektromos Citroën C4-re Új fejezetet nyithat az Audi legújabb csodaautója Új fizetési megoldást vezetett be a Mol a villanyautók töltésére Sikeres volt a villanyautók vásárlását támogató pályázat A jószándék kevés lesz: a ma ígéreteit csak a jövő technológiája válthatja valóra
Tovább a forrásra: e-cars.hu
Vissza
Hírfolyam