2020. október 30., Alfonz
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

Így nézne ki a jövő villanyautója?

A Volvo szárnyai alatt tevékenykedő Polestar a Geneva Motor Show-hoz kapcsolódóan megmutatta, hogy szerinte milyen a jövő elektromos autója. A Polestar Precept névre hallgató tisztán elektromos járgány minden apró részlete figyelemre méltó. 

A Polestar Preceptet egyrészt fenntartható anyagokból szeretnék összeállítani, másrészt pedig mélyebb integrációt akarnak elérni a Google új Android Automotive operációs rendszerével. 

Elektromos autó lévén máris sokkal zöldebb, de ezt még tetézik a környezetbarát anyaghasználattal is.

Forrás: Youtube/Polestar

Az operációs rendszer különlegessége, hogy a tulajdonosnak elég lenne csak közel mennie a Precepthez, és az máris bekészíti az illető kedvenc szolgáltatásait és appjait, illetve fejlett szemkövető szenzorral lenne felszerelve, hogy az információátvitel egyszerűen menjen. Így például a kezelőpanel fényereje csak akkor nőne meg, ha a személy ránéz. A március 5–15. között megrendezésre kerülő genevai eseményen reményeink szerint további részletek is kiderülnek majd a jövő villanyautójáról.

Neked ajánljuk
Jól vizsgázott a Balaton töltőhálózata Videón a Mercedes csúcstechnológiás villanyautója Katasztrófákra készül a Nissan villanyautója Tengeri szivacsok segíthetnek a műanyagszennyezés felmérésében A világ legerősebb és legdrágább chilije Sárrét szívében terem (videó)
Tovább a forrásra: androgeek.hu
Vissza
Hírfolyam