2020. május 28., Csanád, Emil
Gyengénlátóknak Nyomtatás E-mail Facebook Twitter RSS Időjárás

A Tesla hamarosan a közlekedési lámpák jelzéseit is felismerheti

Musk és csapata ismét izgalmas innovációval rukkolt elő: a Tesla robotpilótái a közlekedési lámpákat is felismerik, ennek köszönhetően a villanyjárgány a piros lámpánál magától megáll. Az új funkció egyelőre tesztelés alatt van.

Néhány Tesla-tulajdonos új frissítést kapott a robotpilótára, így a márka autói ezentúl emberi beavatkozás nélkül állnak meg a piros lámpánál. Egy sofőr le is filmezte, és feltöltötte Twitterre, hogyan reagál a Model 3 a közlekedési lámpákra.

A Tesla az ilyen új fejlesztéseket elsőként a „bétatesztelő flottára” telepíti, ez azoknak a teslásoknak a csoportja, akik még a piacra kerülés előtt kipróbálhatják az új rendszereket. 

A módszer még nem tökéletes, ezért egyelőre nem tudni, mikor érhetnek el ezek a fejlesztések az összes Tesla-tulajdonoshoz. Amikor azonban ez megtörténik, a sofőröket továbbra is figyelmeztetni kell, hogy ez csak egy vezetési segédlet, és továbbra is figyelniük kell az eseményeket, hogy szükség esetén közbe tudjanak avatkozni.

Forrás: SamiPro.M/Youtube
Neked ajánljuk
Megvalósulhat a lehetetlen? Egy „szivacs” hozhatja el a hidrogénüzemű autók sikerét Itt a Tesla kabrió Összefogás a digitális oktatásért A zöldmegújulás a munkanélküliség kezelésében is segíthet?
Tovább a forrásra: motor1.com
Vissza
Hírfolyam